Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Oblíbené Disney postavičky na obrazech diamantového malování

Walt Disney se do našeho světa nesmazatelně zapsal mnoha oblíbenými kreslenými hrdiny. Kdo by neznal Popelku, Mickey Mouse nebo třeba Avengers. Pokud jste si je Vy nebo Vaše děti také oblíbili, pak Vás jistě potěší, že je nyní přinášíme i na našich diamantových obrazech!

clanek_FB-disney

Že jste nikdy o diamantovém malování neslyšeli? Pak je čas Vám tuto jedinečnou techniku malování představit! Abyste si jeden z našich diamantových obrazů mohli vymalovat, stačí si pouze v naší nabídce vybrat jeden z motivů a po obdržení malovací sady se pustit do tvoření. Že jste v balíčku nenašli žádné barvy a štětce? To je naprosto v pořádku. K vymalování motivu totiž nepoužíváte barvy, ale drobné zářivé diamanty. Jejich postupným lepením pak pod Vaší rukou vznikne unikátní třpytivý obraz, který na zdi ihned upoutá pozornost.

Ideální dárek pro malé i velké

Pokud máte ve svém okolí děti, několikrát jste si jistě lámali hlavu, jaký zvolit dárek k Vánocům či narozeninám. Existuje celá řada hraček, ovšem chcete-li darovat něco smysluplného, pak by darovaná věc měla podporovat dětskou kreativitu a fantazii. A přesně to naše sady dokáží. V dětech rozvinou tvořivost, schopnost se soustředit a zdokonalí jemnou motoriku. 

Kromě zábavy věnujete diamantovou sadou také originální dekoraci do dětského pokoje, která bude dělat radost po opravdu dlouhou dobu. Naše sady jsou velmi kvalitní a vyráběné v Česku. Přesně z toho důvodu se nemusíte bát, že kamínky za pár dní odpadnou a na zdi zbyde jen nekompletní obraz.

Diamond painting však není určen pouze pro děti. Právě naopak! Zamilují si ho také dospělí a senioři. Pokud nejste zrovna fanoušky Walta Disney, nevadí. Přesně z tohoto důvodu jsme do nabídky zařadili také další motivy, kterými jsou zvířata, příroda, filmy nebo významné světové památky. S vybraným motivem pak darujete hodiny zábavy a skvělý nástroj pro snížení stresu, napětí nebo špatné nálady. Diamantové obrazy jsou tak opravdu jedinečným a krásným dárkem k Vánocům, narozeninám nebo vysvědčení.

clanek_001

Diamantové malování jako skvělá rodinná zábava

Sadu diamantového malování však nemusíte věnovat pouze jednotlivci. Pokud hledáte rodinnou zábavu na dlouhá odpoledne, pak je diamantování sázkou na jistotu. Díky němu strávíte čas pohromadě jako rodina a vytvoříte jedinečné dílo, které Vám společné chvíle bude navždy připomínat.

Pokud byste chtěli, aby i samotný motiv odrážel celou Vaši rodinu, můžete si nechat zhotovit diamantový obraz na míru. Stačí si v naší nabídce vybrat obraz podle fotografie, nahrát oblíbenou fotku, počkat na vytvoření obrazu a jedinečná zábava může začít!

Jak diamantové malování funguje

Pokud si představujete hromady diamantů, záplavu lepidla a zaneřáděný celý obývací pokoj, své obavy můžete rychle zahnat. Abychom si diamantové malování lépe přiblížili, nejprve si řekneme, co v každé z našich sad najdete:

  • samolepicí plátno se zvoleným motivem (plátno nebo plátno vypnuté na rám)
  • pero na nabírání diamantů
  • misku na diamanty
  • voskovou hmotu pro snadné nabírání diamantů
  • barevné diamanty

Díky tomu, že je plátno samolepicí, nebudete potřebovat žádné lepidlo. Stačí si vybrat oblast obrazu, se kterou chcete začít. V každé oblasti najdete políčka s jedinečným symbolem, který označuje sáček s diamanty, které máte pro dané místo použít.

  1. Diamanty si nasypete do misky, vezmete pero a naberete do něj trochu voskové hmoty. Ta slouží k tomu, abyste diamant perem snadno uchopili.
  2. Poté diamant přilepíte na místo, kam patří. O to, aby zde držel, se stará právě samolepicí plátno.
  3. Takto pokračujete, než je obraz úplně hotov.

clanek_002

Proč se rozhodnout pro Disney motiv?

Pokud Vaše děti milují Disney postavičky, pak se diamantový obraz s tímto motivem stane dokonalou ozdobou jejich pokoje. Nebojte se ale takový obraz použít také jako dekoraci do obýváku nebo ložnice. Jméno Walt Disney je totiž natolik velké a ikonické, že se nemusíte bát mu vymezit místo i mimo dětský pokoj

Historie Waltera Disney

Walter Disney byl televizní producent, který se do historie zapsal jako otec a průkopník animovaných filmů. Už jako dítě měl velký výtvarný talent, ale dlouho ho nemohl zúročit. To vše se ale změnilo v roce 1922, kdy se mu spolu s dalším výtvarníkem podařilo založit vlastní malé filmové studio. Po několika peripetiích se jim pak v roce 1927 podařilo přijít s postavičkou, kterou znají lidé ve všech koutech planety, tedy s legendárním Mickey Mousem. Postupně se k němu přidal Kačer Donald nebo Goofy.

clanek_003

Popularita Disney postaviček byla tak neuvěřitelně velká, že Walt Disney dokázal prorazit a slavit úspěchy i v období Velké hospodářské krize. Později pak svůj kouzelný kreslený svět rozšířil o tak slavné pohádky, jako je Sněhurka a sedm trpaslíků, Dumbo, Pinocchio nebo Popelka. I když jsou jeho pohádky známé po celém světě, mnoho lidí se může ptát, co stálo za jejich raketovým úspěchem. Odpověď je prostá: Walt Disney dal kresleným postavičkám lidské vlastnosti a vše doplnil milým humorem. Díky tomu oslovil nejen děti, ale také dospělé. A přesně to je jeden z důvodů, proč by jeden z malovaných Disney obrazů neměl chybět ani u Vás doma! 

Nevíte, která z postaviček u Vás vede? Třeba rozhodování usnadní konkrétní motivy, které si teď představíme. 

Diamantové obrazy Mickey Mouse

Když se řekne Walt Disney, snad každému se vybaví kreslená postava Mickey Mouse. Tento myšák se právem zapsal do filmové historie a své fanoušky má nejen v řadách dětí. Protože se tato malovaná postavička těší oblibě opravdu u všech, zařadili jsme ho do naší nabídky hned několikrát. 

Diamantovým obrazům obecně sluší výrazné a kontrastní barvy. Pokud tedy hledáte zářivý obraz se zábavným animovaným myšákem, který bude skvěle vypadat v jakékoliv místnosti, pak je to obraz Mickey Mouse. Ikonická myš na červenožlutém pozadí zaujme už při vstupu do místnosti.

clanek_004

Diamantová Popelka, Sněhurka nebo Kráska a zvíře

Jestli Vám více učarovaly klasické pohádky, pak rozhodně sáhněte po motivech, jako je Popelka se střevíčkem, Sněhurka u chaloupky trpaslíků nebo Kráska a zvíře. Tyto klasické pohádky rozhodně nejsou motivem pouze pro ty nejmenší. Patří totiž ke skutečným filmovým klasikám. V dětském pokoji však tyto zářivě lesklé obrazy vytvoří nenahraditelnou atmosféru a i z malého pokojíčku udělají překrásné pohádkové království.

clanek_005

Třpytivé Ledové království

Jen málokterý animovaný film se stal tak obrovským hitem jako Ledové království. Malé holčičky po celém světě chtějí vypadat jako nádherná Elsa. A není divu. Pohádka se zábavným sněhulákem Olafem a veselým sobem Svenem se právem stala novodobou klasikou. Pokud chcete svým dětem z jejich pokoje udělat okouzlující Ledové království, pak v naší nabídce objevíte hned několik možností.

Diamanty budou rozhodně slušet obrazu Elza, Anna a Olaf. Na obraze najdete všechny ústřední postavy pohádky. Díky jednoduchému pozadí všechny malované postavičky vyniknou a diamanty přidají přesně to, co každý obraz z Ledového království potřebuje - lesk a třpyt.

clanek_006

Diamantové Disney obrazy pro milovníky akčního dobrodružství

Disney ale není pouze o princeznách. Najdeme zde i oblíbené hrdiny marvelovských komiksů. Pokud jste tedy Vy nebo Vaše děti zahořeli láskou k Avengers nebo jiným komiksovým postavám, pak si u nás i Vy najdete svůj vysněný motiv.

Prvním z obrazů je Iron Man v boji. Odlesky diamantů zachytí všechno světlo i odlesky obrazu a rozzáří každý pokoj nebo pracovnu. Pokud toužíte po abstraktnějším pojetí Vašeho oblíbeného komiksového hrdiny, připravili jsme pro Vás obraz Kreslený Dead Pool. Díky odlehčenému designu doplní i velmi moderní interiér. Mezi dalšími oblíbenými motivy pak najdete také Groota nebo kresleného Darth Vadera. Tím ale naše nabídka zdaleka nekončí. Pro fanoušky akčních filmů z produkce Walta Disney jsme do Disney kategorie diamantových obrazů zařadili motivů daleko více. 

clanek_007

Další oblíbené Disney obrázky

Dílna Walta Disney vyprodukovala celou řadu oblíbených pohádek a nezapomenutelných kreslených hrdinů. Představit si všechny je proto nemožné. Stále jich ale ještě zbývá pár, které jsme do nabídky zařadili. Věříme totiž, že každá z postav je tak jedinečná, že si zaslouží místo na vlastním obraze. 

Mezi další klasiky, které se hodí do dětských pokojů, patří Malá mořská víla, Hledá se Nemo, Lví král nebo neuvěřitelně úspěšná pohádka Coco, která se ve filmových žebříčcích zařadila mezi nejlepší filmy všech dob.

Malujte jedinečné obrazy s Diamondi

Čas strávený ve světě fantazie, kde dobro vždy vyhrává nad zlem, je ten nejkrásnější. Nebojte se do něj na chvíli vrátit a vymalujte si na plátně ty nejkrásnější motivy, který nám animovaný svět dal. 

Pokud jste si kouzelný animovaný svět Disney pohádek zamilovali stejně jako my, pak udělejte radost sobě nebo těm nejmenším a dopřejte si jedinečnou kreativní zábavu. Díky ní navíc získáte nejen krásný a zářivý obraz, ale také společně strávený čas a mnoho dalších benefitů.

Smysluplně strávený rodinný čas

Diamantové malování je jedinečnou technikou malování, která přinese Vašemu tělu i mysli několik benefitů. Pokud jednu z našich malovacích sad věnujete dětem, dáte jim také skvělý trénink pečlivosti a trpělivosti. Dospělým zase sada přinese čas pro sebe a jedinečný kreativní koníček, který zlepší náladu. Nejlepší je však pustit se do malování s celou rodinou.

Každý má své zájmy a často se rodina nestihne během týdne pořádně sejít. Když však ze společného tvoření uděláte tradici, snadno získáte společný čas bez mobilních telefonů a dalších rušivých elementů. Stačí pouze usednout, nachystat si diamantovou sadu, pustit si v televizi oblíbenou pohádku a tvoření může začít!