Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Tvořte díla velkých malířů a oživte interiér slavnými uměleckými díly

Fascinují Vás díla velkých umělců? Pokud máte pocit, že byste něco takového nikdy nedokázali namalovat, jste na omylu. Díky diamantovému malování můžete i Vy být autory jedinečných obrazů a proměnit tak vzhled Vašeho interiéru. 

clanek_009

Ve světě výtvarného umění je mnoho známých jmen. Existuje celá řada malířů, kteří vytvořili ikonická umělecká díla. Ta běžně najdete v těch nejvýznamnějších galeriích světa. Naše jedinečná malířská technika Vám však umožní si nejslavnější obrazy užívat v pohodlí Vašeho doma.

Jak vzniká diamantový obraz

Diamantové malování neboli diamond painting umožňuje tvořit krásné obrazy velmi originálním způsobem. Místo barev totiž k malování využívá drobných diamantů, které se postupně lepí na plátno. Že neumíte malovat ani barvami, natož pomocí diamantů? S tím si rozhodně nemusíte dělat starost. Každé plátno s vybraným motivem je totiž rozděleno do očíslovaných polí. A právě dané číslo odpovídá sáčku s diamanty, které máte pro danou část obrazu použít.

Starost si nemusíte dělat ani se samotným lepením kamínků. Protože víme, že se jedná o opravdu detailní práci, připravili jsme pro Vás kvalitní samolepící plátno a praktické pero pro nabírání diamantů. V sadě zkrátka najdete vše, co je ke snadnému a zábavnému malování potřeba. 

clanek_002

Namalujte si jeden ze slavných obrazů

Ve světě umění je stále co vymýšlet. Některé obrazy jsou však tak dokonalé, že se staly naprostými klenoty. Patří mezi ně především díla uznávaných umělců. Najdete mezi nimi:

Naše nabídka je skutečně rozsáhlá a najdete v ní známá i méně známá díla slavných malířů. Barevné a zářivé diamanty jim pak dodají velkolepý vzhled. Obraz s takto originálním zpracováním zaujme každého, a proto je diamantová sada s motivem slavného obrazu vhodná také jako dárek.

Obrazy věhlasných impresionistů

Impresionisté udělali ve světě výtvarného umění naprostou revoluci. Zatímco dříve se umělci snažili zachytit realitu přesně tak, jak ji viděli, impresionisté vnímali svět jinak. Všimli si totiž, že se nesestává z ucelených linií, ale drobných bodů. Kromě toho se tito umělci nechtěli nadále věnovat tvorbě obrazů v interiéru, ale rozhodli se zachycovat dynamiku venkovního světa a přírody. Mezi nejznámější umělce tohoto období patří jednoznačně:

  • Vincent van Gogh
  • Claude Monet
  • Edouard Manet
  • Pierre Auguste Renoir
  • Georges Seurat

Vincent van Gogh se proslavil nejen svými jedinečnými díly, ale také pohnutým osudem a tragickým koncem svého života. Přes počáteční neúspěch se tento malíř stal nezapomenutelným velikánem, a proto v naší nabídce najdete jeho obrazů hned několik. Speciální diamantová technika pak bude slušet dílům, jako jsou Alej v Arles s domy, Hvězdná noc nebo Slunečnice.

clanek_003

Mezi další oblíbené se řadí obrazy Claude Moneta, výtvarná díla Edouarda Maneta i obrazy Pierre Augusta Renoira. V záři diamantů rozhodně vyniknou díla jako Tulipánová pole v Holandsku, Velký kanál v Benátkách nebo Růže ve váze.

clanek_004

Obrazy se svérázným vyobrazením světa

Každý vnímá okolní svět jinak. Klíčem k úspěchu některých věhlasných umělců proto byly zcela originální výtvarné techniky nebo ztvárnění fascinujících představ. O to zajímavější byl pro svět umění nástup takových směrů, jako byl surrealismus, kubismus, expresionismus nebo manýrismus.

Diamantové malování dokáže tyto obrazy posunout ještě o kousek dál. Unikátní ztvárnění promění každé dílo v třpytivý klenot, který snadno oživí jakoukoliv místnost. Pokud nevíte, jaký obraz si z naší široké nabídky vybrat, pak můžete zkusit obraz Tygr od Franze Marca nebo Syn člověka od René Magritte.

Pokud hledáte klasičtější díla, pak u nás najdete i notoricky známé obrazy dalších významných umělců. Své místo u nás má otec kubismu Pablo Picasso, expresionista Edvard Munch nebo divoký manýrista Giuseppe Arcimboldo, jehož osobité ztvárnění Rudolfa II. se setkalo s úspěchem po celém světě. 

clanek_005

Renesanční malíři

A teď zpátky k tradičnějšímu umění. Pokud budeme v historii výtvarného umění hledat ta vůbec nejproslulejší díla, mnoho z nich nás zavede právě do renesance. Jestli nevíte, jakého z umělců do této kategorie zařadit, jedním z nich je všestranný umělec a autor nejslavnějšího obrazu všech dobLeonardo da Vinci. Pro svůj diamantový obraz si tak můžete zvolit právě tolik známé dílo Mona Lisa nebo Dáma s hranostajem.

Mezi další oblíbené renesanční malíře pak patří Albrech Dürer, Pieter Bruegel nebo Michalengelo. Pro svůj diamantový obraz si tak můžete zvolit oblíbený motiv, jako je Lovci ve sněhu nebo Stvoření Adama.

clanek_006

Klasičtí umělci

I když je renesance pro výtvarné umění skutečně signifikantním obdobím, jedineční umělci se objevovali v průběhu celé doby. Jedním z takových je představitel romantismu a krajinomalby Caspar David Friedrich, malíř zátiší Ambrosius Bosschaert nebo také významný zástupce krajinomalby Karl Paul Themistocles von Eckenbrecher

Jste-li milovníci přírody a rostlin, nabídka diamantových obrazů s motivy těchto umělců je pro Vás ideální. Pokud nevíte, který obraz si zvolit, za nás můžeme určitě doporučit dílo Zátiší s květinami. Díky ostrému kontrastu barev zde vynikne hra pestrých diamantů a obraz se stane dominantou interiéru.

clanek_007

Originální motivy

Rozhodli jste se pro diamantové malování z důvodu, že máte rádi originální a neotřelé věci? Pak možná hledáte i obraz s obdobným motivem! Ani to u nás nebude problém. Mysleli jsme i na všechny milovníky výstřednosti a naši nabídku rozšířili o díla umělců, kterými jsou Henri Rousseau, Gustav Klimt a také o nabídku jedinečných Pop-art obrazů.

clanek_008

Proč si pro diamantový obraz zvolit dílo slavného malíře

Jedineční malíři se objevovali v průběhu celých dějin malířského umění. Někteří se snažili šokovat a provokovat, jiní realisticky zachycovali okolní svět, další zase ukázali, že věci kolem nás jdou vnímat mnoha způsoby. Pro všechny je ale společné, že dokázali přinést světu nezapomenutelná díla a ukázali, že stejnou věc vidí každý jinak.

Pokud proto hledáte obraz, který bude nejen krásný, ale ponese v sobě hlubší odkaz, pak si jednoznačně vyberte z naší nabídky obrazů velkých malířů. Promyšlený a slavný motiv ztvárněný jedinečnou malířskou technikou přinese do Vaší domácnosti prvek originality

Obrazy slavných umělců jsou také dobrou volbou v případě, že chcete sadu diamantového malování věnovat jako dárek. I když je totiž vnímání krásy subjektivní, některá umělecká díla jsou obdivována všemi bez rozdílu a Vy tak víte, že neuděláte chybu.

Co všechno Vám diamantové malování přinese?

Pokud si myslíte, že diamantovým malováním získáte pouze okouzlující dekoraci, pak je to omyl. Diamantové malování, tedy samotný proces tvoření, Vám totiž přinese mnohé benefity, ze kterých bude těžit Vaše tělo i mysl. 

 

  • Zlepší Vaši jemnou motoriku

    Lepení diamantů Vás naučí jemné práci a vnímání drobných detailů. Díky tomu si zlepšíte motoriku a přesnost. 

  • Uleví od stresu a napětí

    Diamantové malování je velmi uvolňující činností. Upře totiž Vaši pozornost jiným směrem a během toho máte čas na nic nemyslet a nechat mozek odpočívat. Díky tomu z Vás opadne stres, úzkost i napětí a kreativní činnost Vám vyčistí mysl.

  • Probudí ve Vás tvůrčí schopnosti

    Někdy svůj talent objevíme úplnou náhodou. A diamantové malování může odhalit, že máme vlohy pro kreativní činnosti obecně. Pokud tedy v někom chcete podnítit tvůrčího ducha a rozvinout jeho dovednosti, pak sadu diamantového malování nezapomeňte věnovat jako dárek.

  • Zlepší schopnost koncentrace

    Přesnost a cit pro detail. Přesně tyto dvě schopnosti jsou pro diamantové malování důležité. Touto tvůrčí aktivitou tak přirozeně posilujete schopnost koncentrace a současně se učíte trpělivosti.

  • Zlepší náladu

    Postupné pokroky a vznikající dílo ve Vás vyvolají radost a postarají se o uvolnění hormonů štěstí. Uvidíte, že celý tvůrčí proces povede k lepší náladě i následnému sebeocenění. 

  • Ochrání mozek před degenerativními onemocněními

    Mozek je třeba stále cvičit a aktivizovat. Diamantové malování tuto schopnost má, a tak Vám pomůže mozek efektivně chránit před pozdějšími degenerativními poruchami. 

clanek_009

Proč nakoupit u Diamondi

Nyní už víte, jaký motiv si můžete zvolit a co Vám tento trendy kreativní koníček přinese. Možná se ale ptáte, proč nakoupit zrovna u nás. Odpověď je prostá – naše diamantové sady jsou totiž propracované a zakládáme si na jejich prémiové kvalitě. Pokud je tedy věnujete jako dárek, nemusíte se bát, že nějaký komponent bude chybět nebo z obrazu začnou kamínky za pár týdnů odpadávat.

  • Součástí sady jsou všechny potřebné věci a Vy můžete s malováním začít ihned.
  • Předtištěné plátno se nekrčí a vše na něm lze přehledně vidět.
  • Diamanty jsou zhotovené z pryskyřice, mají zářivé barvy a snadno se lepí.
  • Pokud si nevíte rady s přesným postupem, v balení najdete přehledně a srozumitelně zpracovaný návod.
  • Sady se vyznačují prémiovou kvalitou a dostupnou cenou.
  • Během nákupu i po něm se na nás můžete kdykoliv obrátit a my Vám rádi poradíme nebo pomůžeme.
  • Výroba i balení probíhá u nás v České republice a pečlivě si hlídáme kvalitu jednotlivých částí sady. 
  • Použité lepidlo udrží diamanty na svém místě. Pokud se rozhodnete obraz pověsit na zeď, nemusíte se obávat, že z něj budou diamanty odpadávat a obraz tak ztratí něco ze své krásy.
  • Jsme největším evropským prodejcem a v naší nabídce najdete stovky obrazů.

Svých zákazníků si vážíme a dbáme na jejich spokojenost. Pokud se proto stanete součástí Klubu diamantového malování, získáte přístup k unikátním motivům, stabilní slevu na jednotlivé obrazy a zvýhodněnou cenu při větších nákupech. 

Pokud už doma dílo nějakého z věhlasných umělců máte, prohlédněte si další motivy z naší nabídky diamantových obrazů. Jakmile totiž jednou objevíte krásy diamantového malování, u jednoho obrazu dozajista neskončíte!