Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Diamantujte obrazy svých čtyřnohých chlupatých mazlíčků

Ne nadarmo se říká, že pes je nejlepší přítel člověka. Jsou to proto právě obrazy těchto čtyřnohých chlupatých mazlíčků, které dokáží zútulnit a zkrášlit každý interiér. Jestliže tedy váháte, jakou novou dekoraci si do svého domova pořídit, obraz diamantového malování s motivem psů by mohl být tím nejlepším řešením.

O velkém trendu s názvem diamantové malování jste možná již slyšeli. Jedná se o zábavnou variantu umění, která každému dovoluje stát se profesionálním umělcem i bez jakýchkoliv zkušeností. Diamond painting je určené pro všechny, kteří rádi zkoušejí nové věci, nebojí se být kreativní a žádná výzva jim není cizí. Diamantové malování má navíc nespočet blahodárných benefitů – zmírňuje stres a napětí, uvolňuje mysl, zlepšuje náladu, podporuje kreativitu a pomáhá relaxovat. Jelikož se mu mohou věnovat začátečníci i pokročilí, je vhodné pro dospělé i děti. Zjednodušeně jde o opravdu snadné vytváření obrazů pomocí diamantů, které vypadají jako malé kamínky lepící se na plátno

clanek_001

Diamantové malování Diamondi – jednička na evropském trhu

Diamantové malování představuje vytváření obrazů pomocí diamantů, které vypadají jako malé kamínky. Tyto jednotlivé kamínky se postupně lepí na příslušné plátno, čímž vzniká originální umělecké dílo. Je to skvělý, originální a zábavný koníček, u kterého si můžete odpočinout, relaxovat a uvolnit mysl. Diamantové malování je velmi jednoduché a zvládne ho každý, včetně malých dětí. Jakmile daný obraz diamantového vyšívání dokončíte, můžete si ho pověsit kdekoliv, kde se z něj stane poutavá dekorace. Námi nabízené prémiové sady diamantového malování obsahují vše, co budete potřebovat, abyste vytvořili perfektní obraz. Každá sada tedy obsahuje – samolepicí plátno s Vámi vybraným předtištěným motivem, pero, misku na nabírání diamantů, voskovou hmotu pro snadné uchopení diamantů, sáčky s diamanty, pinzetu, barevnou předlohu, háčky na zavěšení obrazu na zeď a podrobný tištěný návod. 

Hlavní benefity diamantového malování

Jaké jsou hlavní benefity diamantového malování? Kromě toho, že tak vytvoříte skvělý obraz, má diamantové malování úžasné dopady na lidskou mysl:

  • pomáhá zmírnit stres a uklidňuje
  • uvolňuje mysl 
  • pomáhá relaxovat
  • zlepšuje koordinaci ruky a oka
  • zlepšuje koncentraci
  • přináší radost a odpočinek
  • podporuje kreativitu

Proč právě Diamondi?

Proč právě sady Diamondi jsou pro Vás těmi pravými?

  • Diamondi sady obsahují vše, co potřebujete k malování
  • vysoce kvalitní plátno, diamanty i veškeré další příslušenství
  • více než 300 000 spokojených zákazníků
  • garance vrácení peněz do 30 dnů
  • vše je zabaleno v krásné dárkové krabici
  • možnost vytvoření obrazů podle vlastní fotografie
  • přes 2 800 prémiových motivů (a neustále přibývají další)

 

clanek_002

Velmi pestrá nabídka motivů

Je to právě opravdu velmi bohatá nabídka motivů, která činí z Diamondi jedničku na trhu. Jen málokde totiž seženete takovou nabídku předloh a nejrůznějších obrázků jako u nás. V naší nabídce již naleznete více než 2800 originálních vzorů. Každý měsíc navíc přidáváme další a další motivy, abyste měli neustále z čeho vybírat. Nabízíme motivy z různých kategorií, jako jsou – květiny a rostliny, krajina, příroda, zátiší, města, lidé a osobnosti, dětské motivy, filmy a seriály, abstraktní obrazy, velcí malíři, jídlo a pití, mandaly, náboženství nebo také zvířata. Právě obrazy zvířat jsou mezi zákazníky nejvyhledávanější a nejžádanější. Těšit se můžete například na obrázky slonů, koní, ptáků, vlků, sov, medvědů, žab, jelenů, opic, koček, šelem a hlavně psů. Není zřejmě žádným překvapením, že obrázky psů jsou pak ty vůbec nejoblíbenější

clanek_003

Obrazy a motivy (nejen) psů

Jelikož dobře víme, jak oblíbené psí motivy jsou, rozhodli jsme se na ně v Diamondi zaměřit obzvlášť pečlivě. Milovníci čtyřnohých chlupatých mazlíčků se tak skutečně mají na co těšit. Je to totiž právě přítomnost zvířete, která dokáže v člověku vyvolat pocit klidu, harmonie a bezpečí, snížit stres a napětí. Je dokonce prokázáno, že může mít za následek i snížení krevního tlaku. Prostě a jednoduše, zvířata podporují fyzický i psychický stav člověka. Vzájemná interakce psa a člověka vyvolává totiž biochemické změny. Věříme, že stejně pozitivně na člověka pak dokáže působit i obrázek psů

Nemusíte se ničeho obávat. Nenajdete u nás jen pár základních motivů s těmi nejznámějšími plemeny. Právě naopak. S našimi umělci a partnery neustále navrhujeme a vytváříme unikátní motivy, které najdete výhradně v naší nabídce. Zakládáme si totiž na tom, aby naše vzory byly maximálně originální. Proto mezi nimi najdete takové, které žádný jiný e-shop diamantového malování v Evropě nenabízí. Ať už tedy máte rádi jakékoliv plemeno, z našich vtipných obrázků psů si bezpochyby vyberete ten, který bude Váš domov nejlépe zdobit. 

Záleží jen na Vás, zda dáte raději přednost roztomilému mopsíkovi, kouzelnému štěňátku, štěňátku s hortenzií, bílo-hnědým štěňátkům, elegantnímu jezevčíkovi s kloboukem, štěněti mezi pampeliškami nebo ležícímu buldočkovi. Zaujmout by Vás mohl i německý ovčák v trávě nebo štěně ovčáka

Úžasný dárek pro celou rodinu

Psi jsou jednoznačně oblíbení mezi všemi generacemi. Kreslené obrázky psů diamantového malování jsou proto skvělým dárkem pro děti i dospělé. Ať už hledáte dárek k svátku, narozeninám, Vánocům nebo třeba za vysvědčení, obrázky plemen psů by mohly být jedinečným řešením pro všechny, kteří rádi tvoří nové věci, mají v sobě kus kreativního ducha, a především jsou to opravdoví milovníci zvířat. Zároveň bude diamond painting jistě bavit i ty, kteří rádi malují či skládají puzzle. Právě těmto dvěma činnostem je totiž diamantové malování velice podobné. Věříme, že s diamantovým malováním s motivy psů nebo jiných zvířat si obdarovaný užije mnoho zábavy a bude mu činit radost. 

clanek_004

Obraz podle vlastní fotky domácího mazlíčka

Máte doma svého čtyřnohého chlupatého mazlíčka či jakékoliv jiné zvíře, a díky tomu i jeho nespočet kouzelných fotek, u kterých je škoda, aby zapadly někde v telefonu či počítači? Vytvořte si svůj vlastní obraz diamantového malování, a vyzdobte tak svůj dům tím, co je pro Vás nejcennější. Při objednávce obrazu jednoduše nahrajte svou oblíbenou fotografii zvířete a my ji převedeme do obrazu diamantového malování. Náš tým grafiků následně pečlivě upraví danou fotografii tak, abyste měli jistotu, že Váš obraz bude dokonalý a Vy z něj budete mít vskutku radost. 

Kromě fotografie domácího mazlíčka můžete samozřejmě v diamantové malování proměnit i svou oblíbenou rodinnou fotografii, fotku dětí, fotku z dovolené nebo oblíbený plakát

Jak postupovat při tvorbě vlastního obrazu?

Jak při nahrávání vlastní fotografie postupovat? Není to nic složitého. Vyberte si nějakou fotografii, kterou byste chtěli převést do obrazu diamantového malování. Promyslete, jestli chcete obraz bez rámu a bez vypnutí, nebo naopak chcete obraz s rámem. Nahrajte fotografii z počítače nebo mobilu pomocí tlačítka Nahrát fotografii. Fotografie by samozřejmě měla být co nejkvalitnější s velkými rozměry, aby byl výsledek co nejlepší. Pokud není fotografie dostatečně kvalitní, nelze z ní totiž vytvořit kvalitní obraz. Pokud nám chcete sdělit jakékoliv další podrobnosti, napište je prosím do poznámky k objednávce (například zda budete chtít fotografii nějak oříznout). 

Odešlete objednávku a počkejte na naši odpověď a návrh, který zpracuje náš grafik. V případě, že nebudete s návrhem spokojeni, napište  nám. Grafik pro Vás následně připraví ještě jeden návrh zdarma. Každý další návrh nebo změna podkladové fotografie je již zpoplatněna částkou 150 Kč.

Jestliže Vám fotografie nejde nahrát, můžete ji poslat zvlášť jako přílohu do e-mailu na adresu info@diamantove-malovani.cz. V takovém případě nejprve odešlete objednávku a poté do e-mailu s fotografií napište do předmětu číslo objednávky.

Proč vsadit na obraz podle vlastní fotografie?

  • skvělý personalizovaný dárek pro každou příležitost
  • ideální památka na Vašeho domácího mazlíčka
  • perfektní dekorace do každého interiéru
  • precizně zpracované diamanty, které se jednoduše lepí
  • 100% záruka spokojenosti
  • nabízíme nejvyšší kvalitu za nejlepší cenu
  • dokonalé zpracování 
  • vyrobeno speciálně pro Vás
  • skvělá zákaznická podpora před nákupem i po něm
  • rychlé doručení

Poraďte se s námi

Nevíte si rady, jaký obraz se zvířecím vzorem objednat nebo máte jakýkoliv jiný dotaz? Tak právě pro Vás je tu naše zákaznická podpora, která je připravena Vám odpovědět na jakoukoliv otázku. Náš tým profesionálních pracovníků reaguje rychle a je tu pro Vás k dispozici každý pracovní den od 9:00 do 15:00 na telefonním čísle +420 555 333 426.