Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Oslavte Valentýn a diamantujte společně

Ne každý si může na Valentýna dovolit věnovat velký diamantový prsten. Darovat diamantový obraz však může úplně každý. Stačí si vybrat ideální motiv a okouzlující kreativní dárek je na světě!

clanek_001

Valentýn je svátkem lásky, který se slaví po celém světě. Jako všechny tradice má své fanoušky i odpůrce. Po Vánocích a americkém Dni díkůvzdání se však jedná o třetí nejvýdělečnější svátek. Ať už se k němu tedy lidé hlásí nebo ne, je jasné, že ho slaví ohromná spousta lidí a mezi nejčastější dárky patří šperky, květiny a čokoláda.

I když se v našich končinách pro den zamilovaných vžil květen, rozhodně byste na svou lásku neměli 14. února zapomenout. Připomenout někomu, co pro Vás znamená, můžete totiž hned několikrát za rok.

Jak oslavit Valentýn?

Pokud jste ještě příliš mnoho Valentýnů ve dvou neprožili, pak Vás možná zajímá, jak tento svátek oslavit co nejlépe. Na začátku je důležité si připomenout, že svátek zamilovaných není pouze o dárcích. Mnohem důležitější je užít si den společně a podniknout něco, co neděláte běžně

Návštěva restaurace nebo romantická procházka jsou aktivity, se kterými nešlápnete vedle. Co ale Valentýna letos oslavit jinak! Že Vás nic nenapadá? Všechny starosti můžete zahnat. V dnešním článku totiž najdete několik užitečných tipů, jak můžete svátek zamilovaných prožít jinak než obvykle!

clanek_002

 

  • Připomeňte si své první rande. Nevíte, kam vyrazit na večeři nebo co naplánovat na večer? Inspirujte se dnem, kdy jste se poznali! Navštivte stejná místa a zavzpomínejte na začátky svého vztahu. Zopakujte si všechny aktivity a připomeňte si, proč jste se do sebe poprvé zamilovali.

 

  • Kupte originální dárek. Květiny jsou krásné. Opravdu krásná kytice však může stát spoustu peněz! Proto raději investujte do něčeho trvalého, co Vám bude Vaši lásku připomínat navždy. Jednou z možností je diamantový obraz. Tento neotřelý a originální dárek Vaši polovičku jistě překvapí a potěší.
  • Zajděte si na wellness. Odpočinek je velmi důležitý a dost často si ho příliš nedopřáváme. Proto to na Valentýna změňte a naplánujte si společný relax. Vířivka nebo lázně navíc dokáží navodit romantiku naprosto hravě. 
  • Oslavte den s přáteli. Valentýna však nemusíte slavit pouze se svým partnerem nebo partnerkou. Přízeň můžete vyjádřit také rodině nebo svým nejbližším přátelům. Pokud tedy se svým protějškem trávíte společně dostatek času, můžete Valentýna oslavit i s dalšími lidmi, na kterých Vám záleží.
  • Udělejte vše jinak. Slavíte svátek zamilovaných každý rok stejně? Udělejte to letos jinak a svou drahou polovičku překvapte. Oslavujete každý rok z pohodlí domova? Najděte hezké šaty a vyrazte do divadla. Pokud naopak běžně slavíte luxusní večeří, zkuste letos uvařit sami. Stačí se zkrátka vymanit z tradic a vymyslet něco originálního. Nemusíte se bát ani adrenalinových zážitků. Jen máloco dokáže dva lidi spojit jako dobrodružství a vzrušení!
  • Naplánujte překvapení. Radost svému protějšku neuděláte pouze krásným šperkem nebo dobrým vínem. Potěšit můžete také tím, že připravíte překvapení. Můžete udělat jídlo, zapálit svíčky nebo přichystat balónky. Lidé milují nečekané zážitky. Nebojte se proto něco zajímavého naplánovat a přichystat.
  • Udělejte si filmový maraton. Pokud se s okázalostí valentýnských oslav příliš neztotožňujete, není na tom nic špatného. Není třeba vyrážet do společnosti nebo své partnerce posílat květiny do práce. Stačí sepsat seznam oblíbených nebo nezhlédnutých filmů a pustit se do společného sledování v pohodlí domova.

Společně strávený čas je ten nejvzácnější dárek

Ať už se podíváte na jakýkoliv z výše uvedených tipů, uvidíte, že mají jedno společné, a tím je společně strávený čas. Víc než velkolepá gesta proto dopřejte tomu druhému to nejdůležitější – sami sebe. Odložte telefony i starosti a pusťte se do společné aktivity. 

Diamantové malování je činnost, která valentýnskému dni dodá vše, co potřebujete. Diamantovou sadou totiž věnujete jedinečný dárek. Při tvoření obrazu strávíte společný čas a samotný obraz se pak stane trvalou upomínkou, která Vás do tohoto dne přenese zpět pokaždé, když se na něj podíváte. 

Diamanty jsou nejlepším přítelem žen

Ještě pořád si nejste jistí, jestli je diamantové malování tím nejlepším dárkem na Valentýna? Pak Vás snad přesvědčí výrok slavné Marilyn Monroe, která kdysi pronesla, že diamanty jsou nejlepším přítelem ženy. Jistě, Marilyn měla zřejmě na mysli všechny ty okouzlující diamantové šperky. Oslavy svatého Valentýna by však nikdy neměly zcela zruinovat Váš rozpočet. Proto můžete krásné a lesklé diamanty darovat ve zcela jiné formě, která přinese hodiny zábavy i krásnou vzpomínku.

clanek_003

Co je diamantové malování?

Neumíte si představit, jak by se pomocí diamantů dalo malovat? Jednoduše! Tato speciální technika malování totiž spočívá v lepení drobných pryskyřicových diamantů na plátno s vybraným motivem. Někdy se této malířské technice též přezdívá diamantové vyšívání, a to pro podobu finálního díla. Diamantový obraz se nakonec stane nádhernou dekorací, která v místnosti ihned zaujme roli jedinečného uměleckého díla. 

Součástí každé malovací sady je: 

  • plátno se zvolenou předlohou (v rámu nebo bez)
  • diamanty, 
  • pero pro uchopování kamínků
  • a miska, na kterou si zvolené diamanty nasypete. 

Plátno je rozděleno do drobných políček. Ta jsou označena unikátním symbolem, který odpovídá barvě diamantů, které použijete. Tyto diamanty si pak nasypete do misky, do pera naberete trochu voskové hmoty, která jejich nabírání usnadní a diamanty pak umístíte do daného místa na samolepicím plátně. Díky vysoké kvalitě našich sad se nemusíte bát, že diamanty z obrazu začnou ihned po dokončení odpadávat.

Jaký motiv diamantového obrazu zvolit?

Nejlepším klíčem k úspěšnému výběru je zvolit nějakou tematickou oblast, která je Vaší polovičce blízká. Pokud si však nejste jistí, zda partnera či partnerku potěší více obraz zvířete, květiny, motorky nebo filmového plakátu, pak se ponořte do naší romantické nabídky diamantových obrazů. Najdete zde motivy, které jsou buď přímo spojeny s láskou nebo jsou na nich použity jemné a romantické barvy.

Další možností, jak diamantovým obrazem věnovat kus sebe, je objednání diamantového obrazu podle osobní fotografie. Stačí najít fotku, která zachycuje Váš oblíbený moment, a my Vám podle ní vytvoříme unikátní obraz, který nebude mít nikdo jiný. Takový dárek pak v sobě bude mít vše, co je potřeba.

Nenašli jste žádnou fotku, která by se pro obraz hodila, a nedokážete se rozhodnout pro ideální obraz z naší nabídky? Pak Vám přinášíme několik tipů na oblíbené romantické motivy, se kterými rozhodně nešlápnete vedle!

Káva z lásky

Diamantové obrazy nemusíte vždy volit pouze s ohledem na oblíbený motiv. Můžete vybírat také podle místnosti, kam pak budete chtít obraz pověsit. Jestli hledáte romantický obraz, který však skvěle podtrhne atmosféru kuchyně, jídelny nebo obývacího pokoje, pak si nenechte ujít motiv Káva z lásky. K jeho vymalování Vám poslouží diamanty v celkem 17 barvách a výsledek si dozajista zamiluje nejen Vaše polovička, ale i Vy!

clanek_004

Kolo lásky

Že se neřadíte mezi velké milovníky kávy nebo hledáte obraz v jemnějších tónech? Pak se Vám zalíbí Kolo lásky. Neutrální tóny v kombinaci s romantickými barvami a jednoduchý motiv si najdou místo v kterékoliv části interiéru. Skvěle oživí předsíň, obývací pokoj, ložnici nebo ho můžete zavěsit u Vás na chalupě.

clanek_005

Abstrakce milenců

Abstraktní umění se skvěle hodí do moderních interiérů. Jako valentýnský tip jsme si pro milovníky moderního umění připravili obraz, který kombinuje abstrakci s prvkem lásky a romantiky. Je jím obraz Abstrakce milenců a k jeho vymalování Vám poslouží diamanty v 16 barvách. Díky kontrastním barvám a originálnímu motivu obraz upoutá pozornost každého a bez ostychu mu můžete vybrat výrazné místo v interiéru. Jedná se o velmi neotřelý designový motiv, díky němuž bude obraz působit jako skutečné umělecké dílo.

clanek_006

Duhové malované srdce

Pokud má Vaše polovička ráda pestré barvy, pak se rozhodněte pro obraz Duhové srdce. K jeho vymalování poslouží diamanty v celkem 21 barvách, a tak si můžete být jistí, že obraz splní to, co má – do okolí bude zářit třpytivými barvami a zaujme jakoukoliv návštěvu. Tento romantický obraz můžete po dokončení zavěsit v neutrálně laděném i barevném obývacím pokoji nebo si jeho energii užívat v pohodlí ložnice. 

clanek_007

Dekorace Home

Tento obraz vychází z trendů v bydlení a najdete na něm nápis Home neboli domov. A je to právě domov, co se často stává synonymem lásky. Ukažte Vašemu protějšku, že Vám dává pocit bezpečí a domova, a věnujte mu tento jedinečný motiv. Navzdory jednoduchosti motivu se obraz stane skutečným klenotem a rudé srdce na neutrálním pozadí bude zářit do interiéru.

clanek_008

Letící pár s balónky

Tento obraz v sobě kombinuje romantický motiv s jednoduchým pozadím a dává prostor celé řadě zářivých barev. Pokud hledáte obraz, na kterém třpytivé diamanty vyniknou, pak je to právě Letící pár s balónky. Tento motiv promění jakoukoliv prázdnou stěnu v uměleckou galerii a rozzáří atmosféru místnosti. Díky své jednoduchosti a barevnosti se obraz hodí nejen do obývacího pokoje, ale také do kuchyně, ložnice nebo dětského pokojíku. Ve srovnání s ostatními motivy Vám k jeho vymalování poslouží velký počet diamantů, tedy dohromady použijete kamínky 30 barev.

clanek_009

Darovat společný čas je tím nejlepším rozhodnutím. Když na jeho konci získáte ještě zářivé umělecké dílo, je to o to lepší. Pokud na letošní Valentýn chcete darovat něco originálního a krásného, pak si projděte naši nabídku diamantových obrazů a věnujte dárek s nápadem. Vaším nákupem navíc přispějete na mobilní hospic Ondrášek. A pomoc druhým k oslavám dne lásky přece také patří.