Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Téma pro dámskou jízdu? Diamantové malování bude hit!

Hledáte originální téma pro svou dámskou jízdu? Co zkusit uspořádat diamond painting party? Aneb slyšeli jste už o tomto hitu v oblasti kreativní zábavy, díky kterému se i z úplného laika může stát profesionální umělec? Diamantové malování má řadu výhod a jistě bude bavit i Vás. 

Věděli jste, že čas strávený s přáteli je pro náš spokojený život opravdu důležitý? Jak přesně naši nejbližší náš život ovlivňují, proč je dobré být s našimi kamarádkami v pravidelném kontaktu a jak lze takový holčičí dýchánek trošku povznést? 

clanek_001

Udělejte si čas pro sebe a své kamarádky

Proč je tolik důležité udělat si čas pro sebe, který následně věnujete aktivitám, jako je například dámská jízda či jinak strávený čas ve společnosti Vašich nejbližších? 

Mít čas na sebe rozhodně neznamená, že si jednou za měsíc uděláte volno a vyrazíte na kosmetiku. Čas pro sebe by mělo být něco, co Vám pomůže odpoutat se od běžných povinností, dobít energii a získat trochu nadhledu. Čas pro sebe je tedy skutečně nutné si dopřávat pravidelně, a především tehdy v častějších intervalech než jednou za měsíc. Jestliže si totiž čas na sebe neuděláte, budete zbytečně unavená, přecitlivělá a s pocitem prázdnoty. V tu chvíli je bohužel snadné podlehnout pocitu, že všichni ostatní žijí perfektní životy, zatímco Vy se jen potýkáte se samými obtížemi. Obzvlášť nás pak v podobných pocitech utvrzují sociální sítě, kde se všichni mají zdánlivě dokonale, vypadají skvěle a nic jim nechybí. Realita ale bývá většinou jiná. Nenechte se tímto virtuálním světem nikterak ovlivnit a raději si naplánujte dámskou jízdu, která Vás jistě rychle zbaví všech pochmurných myšlenek.

Benefity trávení času s přáteli

Právě trávení času s našimi nejbližšími s sebou přináší nespočet benefitů, díky kterým se budete cítit mnohem spokojenější a vyrovnanější. Jednou z často přehlížených výhod je to, že přátelství hraje důležitou roli při udržování zdraví naší mysli i těla. Existují dokonce studie, které dokazují, že přátelství je pro nás stejně podstatné jako třeba cvičení či správné stravování. Solidní, upřímné a laskavé přátelství v našem životě přispívá k podpoře zdraví mozku, pomáhá nám vypořádat se se stresem a dovoluje nám rychleji se zotavit ze zdravotních problémů. Trávení času s pozitivně naladěnými kamarády může dokonce změnit náš pohled na svět k lepšímu.

Okamžiky strávené s kamarádkami obohacují naše životy skvělými konverzacemi, podporou, sdílením, a hlavně také spoustou smíchu, který, jak dobře víme, prodlužuje život. Díky pozitivním a konstruktivním přátelským vztahům v našich životech mnohem více vnímáme to, za co můžeme být vděční. Jestliže navíc máte vedle sebe skutečnou přítelkyni, jakkoliv těžké chvíle budou náhle snazší. Kamarádi sice nemohou vyléčit osamělost či jiný diskomfort, ale určitě nám mohou poskytnout podporu, když ji nejvíce potřebujeme.

clanek_002

Tipy na nezapomenutelnou dámskou jízdu

Podařilo se Vám i Vašim kamarádkám najít v kalendáři volnou chvíli, čeká Vás společný večer a váháte, co byste mohly dělat? Připravili jsme si pro Vás 5 tipů a nápadů, díky kterým se Vaše dámská jízda stane zcela nezapomenutelnou

Bez dobrého drinku to nepůjde

 

Ne snad, že by nebylo možné se bavit i bez alkoholu, ale ve společnosti oblíbených drinků si večírek jistě užijete o trochu více. Dopředu se proto se svými kamarádkami domluvte, jaké víno nebo alkoholický koktejl budete pít, a vše si řádně připravte, ať Vás pak již nic nezdržuje od pořádné zábavy. 

Nezapomeňte na dobré jídlo

Stejně tak důležitá je i příprava dobrého jídla. Je pouze na Vás, zda dopředu každá nějaké menší občerstvení nachystáte, nebo si naopak v danou chvíli necháte nějaké delikatesy přivézt, ať zbytečně nemáte s ničím starost. Ideální jsou pro takovou příležitost nejrůznější jednohubky a kanapky. Špatnou variantou nemusí být ale ani pizza či sushi. Tak či tak by na stole určitě neměly chybět brambůrky a oříšky. Nezapomeňte ani na mlsání pro milovnice sladkého. 

K večírku patří hudba

I když chystáte poklidnější večírek v domácím prostředí, hudba určitě nesmí na žádné podobné akci chybět. Ideálně zvolte takovou, která bude příjemně dokreslovat Vaši konverzaci. Nemusíte se ale ostýchat pustit i taneční melodie, díky kterým se to na Vašem večírku bude pořádně hýbat. 

Oblečte si něco speciálního

Chcete se cítit výjimečně, nebojte se sáhnout po outfitu, který byste si oblékla do restaurace nebo baru. Samozřejmě si můžete obléct i běžné kalhoty a tričko, byla by ale škoda nevyužít situaci a nevytáhnout ze skříně svůj oblíbený outfit vhodný pro všechny neobyčejné příležitosti. 

Diamantování jako zábavná skupinová aktivita

Scházíte se se svými kamarádkami pravidelně, a tak byste pro tentokrát ráda vymyslela nějakou aktivitu, která by celý večírek posunula o level výš? Vsaďte na diamantové malování Diamondi. Nejenže Vás krásně zabaví, ale ještě se přitom naučíte něco nového a z večírku si odnesete hotové umělecké dílo. Diamantové malování jako skupinová aktivita se stává čím dál větším trendem, kdy se ženy po celém světě scházejí, aby společně vytvářely dechberoucí díla, předávaly si u toho své cenné rady a řešily vše, co k dámskému posezení patří. Zkuste dát proto diamantování, jakožto novému způsobu odpočinku a relaxace, šanci i Vy. Obzvlášť pak budou z diamantového vyšívání nadšené ty dámy, kterým není cizí malování nebo jakékoliv tvoření a vyrábění. 

clanek_003

Diamantování Diamondi

Co to přesně diamantové malování je? Jedná se o originální trend v kreativním trávení volného času. Zjednodušeně jde o zábavnou formu umění, jež dovoluje každému stát se profesionálním umělcem i bez jakýchkoliv předchozích znalostí, dovedností a zkušeností. V rámci diamantového malování postupně lepíte drobné barevné diamanty na plátno, a vytváříte tak originální umělecké dílo. Je to skvělý inspirativní koníček, u kterého si můžete odpočinout, pobavit se a zažít něco zcela nového. Diamantové malování je opravdu snadné a zvládne ho naprosto každý. Jakmile obraz diamantového malování dokončíte, můžete si ho vystavit v jakékoliv místnosti, kde z něj bude nádherná dekorace, a zároveň i vzpomínka. 

Jestliže tedy přemýšlíte o něčem neotřelém, čím je možné ozvláštnit jakoukoliv dámskou jízdu nebo party, tak právě diamond painting může být tou nejlepší volbou

Diamantové malování umocní Vaši holčičí relaxační chvilku i díky řadě benefitů:

  • zmírňuje stres a uvolňuje mysl
  • pomáhá relaxovat 
  • zlepšuje koordinaci a jemnou motoriku
  • zlepšuje koncentraci 
  • přináší radost a uspokojení 
  • podporuje kreativitu
  • zajišťuje nezapomenutelný zážitek

Motivy diamantového malování vhodné na dámskou jízdu

Diamondi Vám přináší opravdu bohatou nabídku nejrůznějších poutavých motivů, které jsou pro dámskou jízdu jako stvořené. Konkrétně je pro Vás připraveno přes 3 000 prémiových vzorů. Jedná se zejména o motivy z oblastí tanec a hudba, jídlo a pití, zvěrokruhy, romantika, květiny a rostliny, krajiny, příroda nebo třeba mandaly. Je tedy jen na Vás, po kterém motivu sáhnete a který se tak stane tím pravým pro Vaši wellness chvilku s kamarádkami. 

Obraz diamantové malování podle Vašich fotek

Kromě klasických motivů můžete využít také naši nabídku, kdy Vám z Vaší fotografie připravíme exkluzivní obraz diamantového malování. Takový obraz pak může například skvěle posloužit při narozeninových oslavách nebo rozlučkách se svobodou, kde se postará o jedinečnou zábavu, a ještě navíc zajistí obdarovanému památku na celý život. Do obrazu diamantového malování si můžete například nechat převést společnou fotografii z minulé dámské jízdy nebo třeba fotografii dané oslavenkyně, a vytvořit jí tak opravdu nezapomenutelný okamžik.

Pozvánka na diamond painting party

Věnujete se diamantovému malování již delší dobu a plánujete své kamarádky pozvat na diamond painting party? Využijte přebytečné diamanty, které vám zbyly z minulého tvoření a vyzdobte jimi pozvánku, ze které bude hned na první pohled jasné, na jakou zábavu se mohou pozvaní těšit. Stejně tak můžete přebytečné diamanty využít k ozdobě blahopřání a jako dárek tematicky zvolit sadu diamantového malování.