Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Obrazy nejen akčních filmových hrdinů

Vyzdobte si interiér svého domova pomocí obrazů s oblíbenými filmovými hrdiny. Vsaďte na kreativní trend posledních měsíců – diamantové malování a vytvořte si sami obraz, který bude vypadat jako od profesionálního malíře. Stačí si pouze vybrat, zda Vás domov bude zdobit obraz s motivy akčních filmových hrdinů nebo pohádkových postav.

Diamantové malování představuje novou formu umění, jež dovoluje každému stát se profesionálním umělcem. Je vhodná pro každého, kdo rád zkouší nové věci a nebojí se být kreativní. Diamantové malování má navíc tu výhodu, že zmírňuje stres, uvolňuje mysl, zdokonaluje koncentraci a koordinaci ruky, zlepšuje náladu, podporuje kreativitu a pomáhá relaxovat. Mohou se mu věnovat děti i dospělí, začátečníci i pokročilí. Jde o jednoduché vytváření obrazů pomocí diamantů, které vypadají jako malé kamínky, jenž se lepí na plátno. 

clanek_001

Diamantové malování Diamondi

Diamantové malování Diamondi se právem řadí mezi jedničku na evropském trhu. Investovali jsme totiž nemalé prostředky do výrobního zařízení a postupů, abychom Vám následně mohli přinést dokonalý produkt, ze kterého budete mít skutečně radost. Klademe velký důraz na Vaši spokojenost a zaměřujeme se na prvotřídní kvalitu

Jsme na trhu již od roku 2010 a za tu dobu jsme získali skutečně velkou řadu zkušeností, které nyní využíváme pro zdokonalování našich produktů a služeb. Troufáme si tedy tvrdit, že jsme skutečnými odborníky v odvětví diamantového malování.

Veškerá výroba, vývoj, balení a distribuce probíhá v Česku a hlavními výhodami Diamondi je, že: 

  • nabízíme prémiové sady, které obsahují vše, co potřebujete k vytváření obrazů
  • kvalitní předtištěné plátno, které se nemačká, je součástí balení
  • diamanty jsou perfektně zpracované a jednoduše se lepí
  • k sadě dostanete pečlivě připravený tištěný návod
  • klademe velký důraz na detail
  • nabízíme nejvyšší kvalitu za nejlepší cenu
  • máme obrazy pro děti i dospělé
  • poskytuje skvělou zákaznickou podporu před nákupem i po něm
  • naší prioritou je vaše spokojenost
  • přinášíme skutečně pestrou škálu nejrůznější motivů pro celou rodinu

Široká nabídka motivů 

Právě široká nabídka nejrůznějších motivů je jedním z faktů, proč je Diamondi mezi zákazníky tak oblíbené. Jen u málokterého prodejce diamantového malování totiž naleznete takový výběr motivů a obrázků jako právě u nás. V naší nabídce najdete více než 2800 originálních motivů a každý měsíc přidáváme stovky dalších. Nabízíme motivy z různých kategorií, jako jsou například: zvířata, květiny a rostliny, krajiny, příroda, zátiší, města, lidé a osobností, dětské motivy, abstraktní obrazy, velcí malíři, mandaly, náboženství a další. Obzvláště si pak u nás přijdou na své milovníci filmových motivů a motivů se seriálovými postavami

clanek_002

Obrazy nejen akčních filmových hrdinů

Jednou z kategorií, na kterou jsme se rozhodli v Diamondi skutečně pečlivě zaměřit, jsou motivy akčních filmových hrdinů. Nadšenci filmů a seriálů se tak mají opravdu na co těšit. Moc dobře totiž víme, že jen málokterá dekorace dokáže zpříjemnit interiér domova lépe než právě ta, která je úzce spjata s tím, co nás skutečně baví. 

Nemusíte se obávat, nenaleznete u nás pouze pár základních motivů s těmi nejznámějšími akčními hrdiny. Právě naopak. S našimi umělci a partnery totiž neustále navrhujeme a vytváříme unikátní motivy, které najdete pouze u nás. Zakládáme si na tom, aby naše motivy byly originální, a proto mezi nimi najdete takové, které žádný jiný e-shop diamantového malování v Evropě nenabízí. Ať už jste tedy fanoušek klasických Marvelovek, Disneyovek nebo třeba Pirátů z Karibiku, možná budete překvapeni, jaké obrazy jsme si pro Vás připravili. 

Konkrétně se tedy můžete těšit na:

  • Disney obrázky
  • Mickey Mouse obrázky
  • obrázky s motivy Strážců Galaxie
  • Marvel obrázky
  • Groot obrázky
  • obrázky s Malou mořskou vílou
  • obrázky s Piráty z Karibiku
  • Avengers obrázky
  • obrázky s motivy Ledového království
  • obrázky z filmu Kráska a zvíře
  • obrázky Mandalorian
  • obrázky Alenka v říši divů 

Pokud byste tedy rádi, aby Váš domov zdobil Jack Sparrow, Mickey Mouse, Elsa a Anna nebo Baby Yoda, u nás najdete skutečně všechny motivy.

clanek_003

Skvělý dárek pro děti i dospělé

Jelikož jsou filmoví hrdinové oblíbení mezi všemi generacemi, diamantové malování s motivy seriálových postav představuje skvělý dárek, kterým můžete během narozenin, Vánoc či svátku potěšit děti i dospělé. 

Diamantové malování je vhodné pro všechny, kteří rádi vytvářejí něco nového, jsou kreativní a umění jim není zcela cizí. Zároveň jistě bude bavit i ty, kteří rádi malují či skládají puzzle, neboť právě těmto dvěma činnostem je diamantové malování velmi podobné. Jestliže tedy i Vy hledáte originální dárek, se kterým si obdarovaný užije spoustu legrace, diamond painting je tou správnou cestou. Pro děti si Diamondi navíc připravilo mimo filmové a pohádkové hrdiny další zábavné motivy, které si jim budou jistě moc líbit.

Klub Diamantového malování

Plánujete pořizovat více obrázků? Registrujte se do Klubu Diamantového malování, a získejte tak celou řadu jedinečných výhod:

  • mimořádné slevy, zvýhodněné nabídky, limitované edice nebo dárky
  • unikátní motivy pro členy klubu
  • levnější produkty o 2 %

Dále se pak můžete těšit na: 

  • slevu 3 % při nákupu nad 4 000 Kč
  • slevu 4 % při nákupu nad 9 000 Kč 
  • slevu 6 % při nákupu nad 14 000 Kč 

clanek_004

Dobrý skutek díky Diamondi

Pořídíte-li si navíc na webu Diamondi nějaký obraz (nejen akčních filmových hrdinů pořídit), máte jistotu, že tím podpoříte dobrou věc. My v Diamondi jsme se totiž rozhodli jít cestou pravidelné pomoci a z každé objednávky posíláme příspěvek pro Mobilní hospic Ondrášek

Mobilní hospic Ondrášek

Mobilní hospic Ondrášek disponuje lékaři, sestrami a dalšími odborníky na paliativní péči. Zdravotní sestry a lékaři se speciálním paliativním vzděláváním jsou zde neustále školeni tak, aby vznikl vysoce kvalifikovaný tým, včetně sociálních pracovnic, psychologů, psychiatrů, duchovních, ale také celé řady dobrovolníků. Ondrášek tak může pomoci jak konkrétním paliativním pacientům, tak také jejich členům blízké rodiny, kteří často potřebují povzbuzení a útěchu.

V Ondrášku navíc sice pracují i dobrovolníci, ale nejedná se o klasickou dobrovolnickou organizaci. Jsou to profesionální poskytovatelé paliativní péče. Ta ovšem není v naší republice dostatečně hrazena státem. Jde o obecně prospěšnou společnost, která kromě státní podpory potřebuje tedy i podporu z řad široké veřejnosti. 

V Diamondi jsme se proto rozhodli hospic Ondrášek podpořit, a pokud tedy na našem e-shopu nakoupíte, vždy část platby z Vaší objednávky posíláme na účet mobilního hospicu Ondrášek. Radost ze samotného diamantového malování tedy ještě více umocňuje fakt, že jste podpořili dobrou věc. 

Ozvěte se nám

Jestli si v Diamondi na něčem skutečně zakládáme, pak je to naše zákaznická podpora, která je připravena Vám pomoci s každým dotazem nebo při řešení jakýkoliv problémů. Náš profesionální tým zákaznické podpory reaguje rychle a je Vám k dispozici každý pracovní den od 9:00 do 15:00 na telefonním čísle +420 555 333 426.