Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Hledáte originální dárek pro muže? Věnujte mu sadu diamantového malování

Narozeniny, Vánoce, výročí a tak pořád dokola. Hledat stále nové tipy na dárky není zrovna jednoduché. Trefit se do vkusu muži bývá ještě o to složitější. Při další příležitosti si ale nemusíte dělat starost. Máme pro Vás totiž originální dárek, kterým je diamantové malování.

clanek_001

Kreativní koníčky, mezi které se řadí právě i diamantové malování, se v poslední době rozmohly. Nákupem diamantové malovací sady totiž darujete nejen věc, ale také skvělou zábavu. Vytváření diamantových obrazů je vhodné pro všechny věkové kategorie. Není totiž potřeba žádný speciální talent nebo zkušenost. Začít tvořit tak může úplně každý.

Co je diamantové malování?

Diamantové malování je někdy též známé pod názvem diamond painting. Ačkoliv se těší oblibě už poměrně dlouhou dobu, mnoho lidí stále neví, co si pod ním představit. Zjednodušeně lze říct, že se jedná o jakousi omalovánku, kde vyznačená pole nevyplňujeme barvou, ale barevnými diamanty.

Postupným zaplňováním plátna pak vznikne velkolepé třpytivé dílo. Diamanty díky svým vlastnostem totiž vytvoří jedinečný zářivý efekt. Takový obraz je pak neuvěřitelně estetickým zážitkem a oživí jakoukoliv místnost.

Jak diamantové malování probíhá?

Všechny věci, které budete potřebovat, jsou součástí objednané sady. Není proto třeba se na nové hobby nijak speciálně připravovat. V sadě najdete:

  • plátno s předtištěným motivem
  • pero
  • miska na nabírání diamantů
  • vosková hmota
  • sáčky s diamanty

clanek_002

Při objednávání se nejprve rozhodnete, zda chcete sadu obsahující pouze plátno nebo plátno napnuté na rám. Zbytek sady je v obou případech stejný. 

Před malováním si nachystejte plátno a vyberte si část, kterou chcete začít. Každá část a její jednotlivá políčka jsou označena vybraným symbolem. Ten najdete i na sáčcích s diamanty. 

Jakmile vyberete určený sáček s diamanty, nasypete si je na misku. Poté vezmete pero, natáhnete do něj trochu voskové hmoty (pro snazší úchop diamantů), naberete diamant a nalepíte ho na příslušné pole na plátně. Takto pokračujete až do úplného dokončení obrazu.

Pokud máte strach, že při předávání dárku nebudete umět vysvětlit, co vše diamantová malovací sada obsahuje, a jak obraz vytvořit, nemějte obavy. Součástí je totiž i návod a přehledné pokyny k použití.

Vhodné motivy pro muže

Kreativní koníčky nejsou výsadou pouze dětí nebo žen. Jsou určeny také pro muže. I z toho důvodu obsahuje naše nabídka celou řadu motivů, které mohou vyzdobit nejeden obývací pokoj, ložnici nebo pracovnu.

Diamantové obrazy pro milovníky aut, motorek, cyklistiky i lodí

Dopravní prostředky jsou kategorií, která uspokojí milovníky rychlé jízdy, plachtění i okouzlujících scenérií. Pokud plánujete obdarovat milovníka aut, vybírat můžete z konkrétních modelů nebo se auto může stát pouze doplňkem širšího záběru. Mezi skvěle vypadající motivy tak patří Červené auto na cestě nebo Audi.

clanek_003

Kromě aut u nás najdete také obrazy letadel nebo lodí. Díky nim můžete darovat vůni dálek a cestování. Na obrazech lodí najdete také krásné záběry přírody. Atmosféra klidné vodní hladiny a panenské přírody vytváří obrazy, které interiéru propůjčí klid a harmonii. Skvělou volbou pak může být obraz Barevné plachetnice, Dřevěná loďka na jezeře nebo Opuštěná loď a mléčná dráha

clanek_004

V nabídce jsme nezapomněli ani na motorky. Jestli plánujete obdarovat někoho, kdo si užívá proudění větru a jízdu na dvou kolech, jste na správném místě. Zářivé barvy diamantů bezesporu vyniknou na obraze Připravena k jízdě nebo Motorka na šedém pozadí

Motivy pro filmové a seriálové nadšence

Diamantové obrazy ale nezapomínají ani na fanoušky filmů. Máte ve svém okolí muže, který se ve volném čase rád oddává sledování filmů? Pak jeho lásku proměňte v kreativní činnost. Pomocí malířské techniky diamond painting si totiž může zvěčnit svého oblíbeného hrdinu na plátně a vyzdobit si s ním jakoukoliv zeď.

Jen málokoho neovlivnil fenomén jménem Marvel. I z toho důvodu jsme do naší nabídky zařadili hned několik marvelovských hrdinů. Patří mezi ně Iron Man i další Avengers nebo Baby Yoda.

Potěšit můžete i fanoušky Strážců Galaxie nebo Pirátů z Karibiku. Krásnými uměleckými díly totiž mohou být i tak prosté náměty jako Groot nebo portrét Jacka Sparrowa.

clanek_005

Diamantový obraz podle vlastní fotky

Pokud máte strach, že se Vámi obdarovaný muž do diamantového malování nepustí, pak máme další dva tipy, jak mu malovací sadou můžete udělat radost. 

  1. Pusťte se do diamantového malování Vy sami a věnujte hotový obraz.
  2. Vyberte takový motiv, kterému neodolá. Pokud ho v naší nabídce nenajdete, rádi ho připravíme na základě Vámi dodané fotografie.

Pokud Vás zaujala druhá možnost, pak si na našich stránkách stačí vybrat záložku obraz podle fotografie. Zde se rozhodnete, zda chcete plátno vypnout na rám a poté nahrajete Vámi zvolenou fotografii. Abyste měli jistotu, že výsledný obraz bude vypadat skvěle, dbejte na tyto zásady:

  • Nahrajte dostatečně ostrou fotografii, u které jsou rozpoznatelné detaily.
  • Minimální velikost fotografie je 1 MB.
  • Portréty by měly být dostatečně velké, aby vynikly detaily.
  • V případě potřeby dodejte k objednávce poznámku (chcete-li fotografii ořezat).

Poté připravíme návrh, který Vám pošleme. Po jeho schválení se pustíme do výroby a Vy brzy budete mít doma opravdu originální dárek pro muže jakéhokoliv věku. Věnovat můžete oblíbenou vzpomínku nebo motiv, o kterém víte, že ho zaručeně potěší.

clanek_006

Diamantové malování přináší mnoho benefitů

Pokud se ptáte, proč je diamantové malování jedinečným dárkem, máme pro Vás hned několik důvodů. Tato zábavná činnost totiž nepřinese pouze obraz. Benefity přináší už samotné tvoření. Uvidíte, že stačí chvilka práce a Vaše psychické rozpoložení bude daleko lepší než před začátkem.

Dobrá nálada a pocit sebeocenění

To, jak se cítíme, ovlivňuje do velké míry to, co děláme. Každý známe ten opojný pocit z dobře odvedené práce. A právě diamantová sada Vám tento pocit zajistí. Intenzivní práce na obraze a sledování postupných pokroků dokáže prokazatelně zvednout náladu. U této aktivity totiž skutečně vidíte, jak se píle a investovaný čas mění v hmatatelnou věc.

Zmírnění stresu 

Každý den čelíme mnoha výzvám, které dokáží být stresující. A ať si to uvědomujeme, nebo ne, hromadí se v nás napětí. To má pak vliv na naši náladu i vnímání okolního světa. Proto je důležité nechat mozek občas odpočinout a vypustit okolní svět. S tímto kreativním koníčkem toho dosáhnete hravě. Tvůrčí činnost Vás totiž zcela pohltí. Budete se pouze soustředit na lepení drobných diamantů a všechny další starosti půjdou na chvíli stranou.

Zlepšení koncentrace a koordinace pohybů

Není to ale pouze lepší psychická kondice, co tato jedinečná malířská technika přinese. Zlepší se Vám totiž také některé psychické i fyzické schopnosti a dovednosti. Potřeba soustředění a detailní práce povedou ke zlepšení hned ve dvou oblastech. Po čase uvidíte pokroky ve schopnosti se koncentrovat na zadané úkoly. Zároveň se Vám zlepší i jemná motorika a schopnost precizní práce.

clanek_007

Rozvoj kreativity

Odhalit skrytý talent může být někdy záludné. Se sadou diamantového malování to ale bude mnohem snadnější. Díky této umělecké činnosti totiž můžete podpořit rozvoj své kreativity a poté postupně odhalit další talent i v jiných tvůrčích oblastech.  

Jasně definovaný čas pro sebe

Pokud si hodláte vyhradit čas sami pro sebe, vždy je dobré si ho definovat a naplnit naplánovanou činností. Jedině tak si ho totiž můžete patřičně užít. Pokud budete bezmyšlenkovitě přecházet od jedné činnosti k druhé, volný čas nepřinese kýžené benefity. Darováním diamantové sady však věnujete aktivitu, která skvěle naplní volný čas a přinese výsledek.

Originální dekorace

Nakonec Vám diamantové malování samozřejmě přinese neotřelé umělecké dílo, který ozdobí zdi Vašeho interiéru. Vzhledem k tomu, že se jedná o originální malířskou techniku, máte jistotu, že Vaše nová dekorace každého upoutá!

Proč nakoupit u Diamondi?

Diamantové malování je doslova trendem. Proto existuje hned několik prodejců těchto jedinečných obrazů. K sehnání jsou ale bohužel i sady velmi nízké kvality. Proto neriskujte nákup neznámých výrobků a vyberte si u Diamondi.

Každá naše sada je propracovaná a kompletní. Kvalitu jednotlivých komponentů si pečlivě hlídáme. Od konkurence se proto lišíme v mnoha ohledech:

  • Naše plátna jsou nekrčivá a bez hrbolků.
  • Jednotlivé symboly označující příslušné diamanty jsou čitelné a jasně viditelné.
  • Kvalitní lepicí vrstva zajistí, že diamanty skvěle přilnou a budou držet na svém místě.
  • Plátno odpuzuje vodu i ulpívání nečistot.
  • Diamanty jsou vyrobeny z pryskyřice a díky svému brusu se krásně třpytí.
  • Diamanty vyrábíme ve 450 barvách, a tak obrazy dokáží zachytit různé tóny i odstíny.
  • Součástí balení je také pinzeta, náhradní sáčky na diamanty nebo háčky na pověšení obrazu.
  • Součástí diamantové sady je přehledný český návod.
  • Vysokou kvalitu nabízíme za dostupné ceny.
  • Naše zákaznická podpora je tu pro Vás, a to během nákupu i po něm.

clanek_008

Pokud má být diamantová malovací sada dárkem, pak by měla být kvalitní a propracovaná. A u nás se za to můžeme zaručit. Pokud si s čímkoliv nebudete vědět rady, rádi Vám pomůžeme. Vaše dotazy zodpovíme každý všední den od 9 do 15 hodin. Můžete nám zavolat na číslo 555 333 426 nebo shrnout svůj dotaz písemně a odeslat na e-mail info@diamondi.cz

Objevujte s námi i další motivy

Ne každý muž musí nutně obdivovat rychlá auta nebo akční filmy. Proto prozkoumejte i další kategorie diamantového malování a najděte takový motiv, který ho potěší. V zápalu hledání pak nezapomeňte vybrat i jednu sadu pro sebe. Uvidíte, že diamond painting se stane i Vaším novým oblíbeným koníčkem.