Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Vytvořte si třpytivé obrazy s květinami

Nevíte, čím originálním si vyzdobit interiér svého domova? Máme pro Vás jeden originální tip. Zkuste vsadit na diamantové malování. Obzvláště obrazy s květinami se řadí mezi nejuniverzálnější typ dekorace, který dokáže povznést každý interiér. Navíc se jedná o skvělý dárek pro všechny ženy, jež se nebojí být kreativní a rády svůj domov vyzdobí něčím, na čem se samy podílely. 

clanek_001

Útulný domov jako cesta ke štěstí

Cítíte, že by Váš domov potřeboval zútulnit? Že je příliš neosobní a studený? Vhodně zvolenými doplňky můžete zútulnit jakýkoliv prostor poměrně snadno. Útulnost totiž rozhodně není jen otázkou peněz. Jsou to drobnosti, které dokáží proměnit každý byt i dům v útulné a hřejivé hnízdečko plné klidu, harmonie a pozitivní energie, do kterého se budete vždy rádi vracet. 

Bytové doplňky jsou základ

Je možné, že u sebe doma máte gauč, skříně, komody, postel, knihovnu a další nezbytné vybavení, ale celý interiér stále působí poněkud prázdně. Jsou to totiž právě bytové doplňky, které dodávají interiéru pomyslnou jiskru a vytvářejí v něm příjemnější atmosféru. Bez bytových doplňků se samozřejmě dá žít. Ale s nimi je to o dost příjemnější.

Pokud si teprve zařizujete nové bydlení, je pochopitelné, že v první řadě nemyslíte na bytové doplňky. Pokud už je ale interiér Vašeho domova z velké části zařízený, nastává nejvyšší čas na to, abyste ho trochu vyšperkovali. Možná Vás překvapí, jak málo stačí k tomu, aby interiér působil lepším dojmem. Jedním takovým řešením může být diamantové malování

clanek_002

Diamantové malování: Hit, který nadchne i Vás

Možná jste o diamantovém malování již také slyšeli. Jedná se o velký trend poslední doby, ale především pak o kreativní koníček pro celou Vaši rodinu. Diamantové malování obrazů je jednou z forem umění, která Vám na chvíli umožní stát se profesionálním umělcem i bez velkých zkušeností. Jde o vytváření obrazů pomocí takzvaných diamantů, které vypadají jako malé kamínky lepící se na speciální plátno. Postupným lepením jednotlivých diamantů vytváříte originální umělecké dílo, jenž se pak může stát skvělou bytovou dekorací

Diamantové malování je snadné, intuitivní a zvládne ho opravdu každý. Jakmile budete mít obraz hotový, můžete si ho pověsit v jakékoliv místnosti, a rázem se z něj tak stane krásný doplněk. A jelikož prémiové sady diamantového malování Diamondi obsahují vše, co budete potřebovat, nemusíte se o nic dalšího starat. Každá sada konkrétně obsahuje – samolepící plátno s Vámi vybraným předtištěným motivem, pero, misku na diamanty, voskovou hmotu pro snadné uchopení diamantů, sáčky s konkrétními diamanty, pinzetu, barevnou předlohu, háčky na zavěšení obrazu a detailní návod. 

Diamondi je špičkou v oboru

Diamond painting Diamondi se právem řadí mezi naprostou špičku ve svém oboru. Klademe totiž velký důraz na Vaši spokojenost a zaměřujeme se na prvotřídní kvalitu nabízených produktů. Jsme na trhu již více než deset let a za tu dobu jsme získali skutečně velkou řadu zkušeností, které se nyní snažíme využívat pro zdokonalování našich produktů a služeb. Nebojíme se proto tvrdit, že jsme opravdovými odborníky v odvětví diamantového malování

Pestrá nabídka motivů

Hlavním benefitem Diamondi je skutečně pestrá a bohatá nabídka motivů. Na našem e-shopu totiž najdete více než 2800 motivů z různých kategorií – zvířata, krajina, příroda, období, zátiší, místa, stavby, lidé, osobnosti, dětské motivy nebo již zmiňované květiny a rostliny. Každý měsíc navíc rozšiřujeme nabídku motivů o stovky dalších obrazů. Mimo to spolupracujeme s profesionálními umělci, a nabízíme Vám tak oficiální licencované motivy. 

clanek_003

Obrázky květin

Jednou z nabízených kategorií, na kterou jsme se rozhodli v Diamondi zaměřit opravdu velmi pečlivě, jsou motivy květin a rostlin. Tato nabídka je určena pro všechny milovníky kytek, jako jsou například pivoňky, slunečnice, růže, hortenzie, kopretiny, lekníny, vlčí mák, šeřík, kosatce nebo levandule. Najdete zde obrazy samotných rostlin, zvířat a rostlin nebo například i Malého prince se svou růží

Diamantové malování jako dárek

Obzvláště oblíbené je diamond painting s motivy květin u žen. A jelikož netradiční inspirace na dárky není nikdy dost, zkuste příště, až budete vybírat dárek pro svoji maminku, dceru, sestru, tetu, babičku, švagrovou, šéfovou nebo tchýni, zvážit, zda by jim neudělalo radost diamantové malování Diamondi s květinovým motivem. Obrázek květiny k svátku, obrázek květiny k narozeninám či obrázek květiny k Vánocům je totiž mezi dámami skutečně oblíbený. 

Nejen, že pokud ženě věnujete obrázek květin, bude krásně zdobit interiér jejího domova, ale zároveň jí tak darujete kreativní chvilku pro sebe, kdy bude moci naplno využít své dovednosti a popustit uzdu své tvořivosti. Jsou to totiž zpravidla ženy, které rády zdobí domov vlastnoručně vyrobenými dekoracemi a doplňky. Diamond painting je k tomu naprosto ideální. 

Pokud naopak víte, že by Vaší mamince či babičce udělalo větší radost, kdybyste jí dárek vyrobili Vy sami, není nic jednoduššího než si pořídit obrázek květin z naší nabídky, vykamínkovat ho a dané ženě darovat již hotový výsledek. Ne nadarmo se říká, že ručně vyrobený dárek potěší vždy nejvíc. 

Diamantové malování je vhodné pro všechny, kteří rádi vytvářejí něco nového, jsou kreativně založení a umění jim není úplně cizí. Určitě ale bude bavit i ty, kteří rádi malují či skládají puzzle. Právě těmto dvěma činnostem je totiž diamantové malování velmi podobné. Hledáte-li tedy i Vy originální dárek pro ženy, se kterým si obdarovaná užije spoustu legrace, diamond painting může být skvělým řešením. 

Dárek pro Vás

A myslíme samozřejmě i na Vás. Proto jsme si pro Vás připravili hned několik nabídek a slev, které jistě potěší všechny milovníky diamantového malování. 

Klub Diamantového malování

Registrací do Klubu Diamantového malování získáte mnoho výhod:

  • mimořádné slevy, zvýhodněné nabídky a limitované edice nebo dárky
  • unikátní motivy pro členy klubu
  • levnější produkty o 2 %
  • při nákupu nad 4 000 Kč sleva 3 %
  • při nákupu nad 9 000 Kč sleva 4 %
  • při nákupu nad 14 000 Kč sleva 6 %

Pošlete fotku hotového obrazu a vyhrajte další obraz

Užili jste si své diamantové malování květin naplno a diamond painting se stalo Vaším koníčkem? Pochlubte se nám s ním. Jestliže jste dokončili obraz diamantového malování, který jste zakoupili na našem e-shopu, pošlete nám jeho fotografii, a zařaďte se tak do slosování o další obraz z naší nabídky. Výherce losujeme každý měsíc. 

Jak se zařadit do slosování?

Zašlete nám dokončený obraz vyfocený zepředu na info@diamantove-malovani.cz  a to je celé. Stačí jen dodržet pár pravidel:

  • obraz musí být zakoupen výhradně u diamantove-malovani.cz
  • účastník soutěže musí být vlastník fotografie (nebo být v pozici fotografovaného)
  • obraz na fotografii musí být dokončený (nestačí fotografie rozpracovaného obrazu)
  • obraz musí být vidět celý
  • fotku musí účastník zaslat nejpozději půl roku od zakoupení obrazu

clanek_004

Obrázek květiny podle vlastní fotografie

Zaujaly Vás naše obrazy i široká nabídka květinových motivů, ale rádi byste si svůj domov vyzdobili vlastním květinovým obrazem? To není žádný problém. Proměňte svou oblíbenou fotografii květin či jakéhokoliv jiného motivu v obraz diamantového malování. Při objednávce obrazu jednoduše nahrajte Vaši fotografii a my ji následně převedeme do obrazu diamantového malování. Náš tým profesionálních grafiků pečlivě upraví Vaši fotografii tak, abyste měli jistotu, že Váš obraz bude dokonalý. Vytvořte si tímto způsobem vlastní mistrovské dílo, které bude tou nejhezčí ozdobou každé místnosti. V případě, že tedy máte nějakou hezkou fotografii kytice, kterou jste dostala například k narozeninám, svátku či výročí, na nic nečekejte a nechte ji proměnit v obraz diamantového malování.