Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Výhody diamantového malování

Na našem e-shopu nabízíme mnoho sad pro diamantové malování, které jsou vhodné pro lidi všech věkových kategorií a vzdělání! Malování diamanty je velmi jednoduchá forma umění a v podstatě zahrnuje již existující návrh, který lze vybrat z našich webových stránek. Tato technika přináší spousty benefitů. O některých z nich se zmíníme v našem článku.

clanek_001

Diamantové malování používá malé kamínky podobné diamantům, které umisťujete tam, kde je to potřeba, abyste se postupně dostali ke konečnému obrazu plnému zářivých barev. Proč by si měl diamantové malování každý zkusit?

Zbavíte se stresu

Všichni jsme si vědomi toho, že čas se pro nikoho nezastaví a život se bude stále sunout kupředu, zatímco Vy se budete snažit držet s ním krok.  To může být někdy neuvěřitelně zdrcující a stresující.  S pomocí diamantového malování se však budete moci všeho toho stresu zbavit tím, že si jednoduše sednete a dovolíte si vydechnout.  Můžete na pár hodin zapomenout na starosti tohoto světa a být v klidu při práci na svém obraze. 

Mnozí se cítí klidněji a bezpečněji, když tvůrčím způsobem ventilují své emoce. Třeba formou diamantového malování, které vlastně nevyžaduje žádné větší zkušenosti s malováním. Diamantové malování prostě pomáhá vyrovnat se se stresem a dalšími tlaky, které na nás stále se zrychlující život vyvíjí. 

clanek_002

Rozvíjíte aktivní myšlení

Diamantové malování také pomáhá aktivněji myslet a trénuje náš mozek k lepšímu soustředění.  S pomocí sady pro malování diamanty budete muset sledovat různé vzory a věnovat pozornost detailům, což Vás nakonec uvede do stavu zvýšeného soustředění.

Tato forma umění je tedy pro nás všechny neuvěřitelně prospěšná, protože se od Vás vyžaduje, abyste používali různé části mozku, i když se daný úkol může zdát směšně jednoduchý. Používání logiky a kreativity Vám pomůže vytvořit mistrovské dílo, které jste si ani nepředstavovali, že můžete vytvořit. A to vše při současném zapojení obou hemisfér Vašeho mozku.

Zažijete zábavu a rozšíříte si kreativitu

Malování diamanty pomáhá myslet kreativnějším způsobem, což Vám v konečném důsledku pomůže vidět svět novýma očima. Kreativnější myšlení dělá život v konečném důsledku zábavnějším a příjemnějším. Právě sada pro diamantové malování je přesně tím kreativním počinem, který oceníte!

Na Vaší straně stojí možnost vybrat si až z 5000 motivů, přesně podle Vašich preferencí a oblíbenosti. Když pracujete na projektu, který Vám dělá radost a skutečně Vás baví, bude Vaše diamantové malování přece jen zábavnější a vzrušující.

clanek_003

Malování diamanty je nejen relaxační aktivita pro dospělé, ale také skvělá domácí činnost pro naše nejmenší. Diamantové malování pomáhá dospělým i dětem soustředit se na práci, kterou mají vykonat. Tvůrčí pud je něco, co máme všichni v sobě už od dětství, ale jak stárneme, rutina a povinnosti vytlačují tyto typy koníčků ve prospěch méně produktivních činností.

Není většího potěšení než trávit čas něčím, co máte rádi. Tento aspekt má zásadní význam pro to, abyste byli spokojení a uvolnění. Výrazně to zvyšuje délku i kvalitu života. Spokojeným a šťastným lidem se prostě nechce moc umírat. Nechat se unášet tvary a texturami je prospěšné pro Vaše zdraví, protože Vám to přináší radost, stimuluje Vaše myšlenky a zvyšuje hladinu serotoninu, hormonu štěstí.

Zlepšují se Vaše komunikační dovednosti

Malování diamanty umožňuje vyjádřit mnoho emocí a pocitů, které často není snadné sdělit slovně. Jinými slovy, diamantová malba Vám dává příležitost ukázat, jak skutečně vidíte svět. Umělecké aktivity jsou pro osoby s komunikačními deficity velmi užitečné.

Vaše duševní zdraví se zlepší

Při malování diamanty se maximálně soustředíte. To znamená, že vynecháte ostatní negativní myšlenky a starosti, které Vás neustále pronásledují. Když se soustředíte na malování, všechny ostatní negativní myšlenky jdou stranou a zlepšuje se Vám nálada.

Zenoví mistři doporučují meditaci. Učí zcela vyprázdnit mysl, aby nás nezatěžovaly žádné myšlenky. To je samozřejmě velmi obtížné – mysl se stále něčím zaobírá. Diamantové malování ji alespoň uváže k jediné myšlence, což má podobně osvobozující efekt.

Proto se stále častěji používají psychologické terapie zahrnující umělecké aktivity, zejména u dětí, ale i u dospělých, protože malování snižuje depresi a úzkost.

clanek_004

Malování zvyšuje vaše motorické dovednosti

Věděli jste, že diamantové malování zlepšuje jemnou motoriku? To znamená, že pokaždé, když si sednete ke svým malým třpytivým diamantům, využijete své schopnosti lépe a lépe. Pro děti je malování diamanty obzvláště důležité pro rozvoj těchto motorických dovedností.

Proč nakupovat na diamantove-malovani.cz?

Proč byste měli objednat obrazy právě u nás? Jsme největší evropský výrobce diamantového malování. Kromě Česka vyvážíme i do dalších zemí EU, avšak každý zákazník je pro nás důležitý a všem se věnujeme se stejnou láskou a péčí. Protože malování baví i nás a chceme, abyste z něj měli stejné potěšení.

V našem e-shopu najdete přes 4000 motivů. Věříme, že se k nám po první zkušenosti rádi vrátíte, tak jako naprostá většina našich zákazníků. Malování diamanty je totiž zábavná a antistresová činnost, díky které si krásně oddychnete a zapomenete na starosti. Navíc je dost návykové!

Na to, že se k nám zákazníci vrací, jsme připravení. Připravili jsme pro Vás věrnostní klub. Zaregistrujte se a získáte nárok na parádní slevy. Jaké jsou?

  • Ihned po registraci sleva 2 %,
  • součet hodnot nákupů nad 4 000 Kč sleva 3 %,
  • součet hodnot nákupů nad 9 000 Kč sleva 4 %,
  • součet hodnot nákupů nad 14 000 Kč sleva 6 %.

Všechny Vaše nákupy se sčítají na zákaznickém účtu. A jakmile dosáhnete určité hranice, získáte doživotní slevu v procentech. Proto se vyplatí registrovat hned při prvním nákupu, ať Vám neuteče žádná příležitost, jak ušetřit na diamantove-malovani.cz.

Na každý nákup nad 990 Kč navíc nabízíme dopravu zdarma. Zkrátka vše, co pro malování potřebujete.

Máte dotazy? Napište nám!

Pokud byste se nás chtěli na cokoliv zeptat, rádi se Vám budeme věnovat. Naše telefonní číslo je 555 333 579. Jsme dostupní každý všední den od 8:00 do 16:00. Pokud se Vám tento čas nehodí, napište nám e-mail na info@diamantove-malovani.cz a my Vám odepíšeme, popř. zavoláme na uvedené číslo. 

Zároveň Vám doporučujeme k nahlédnutí sekci Poradna. Najdete tam spoustu návodů a rádců, kteří Vás provedou nákupem od začátku až do konce a poradí, jak si malování opravdu užít.