Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Nejlepší sady diamantového malování vhodné pro jaro

Toto jaro si můžete vyzkoušet novou relaxační aktivitu, která se snadno může stát Vaším novým koníčkem – diamantové malování. Sady předloh z našeho e-shopu Vám umožní prozkoumat svět diamantové malby jednoduchým a přímočarým způsobem. Podívejte se na některé sady pro diamantové malování s jarními motivy.

clanek_001

Jaro v horách

Probouzející se příroda láká k návštěvě. A kde jinde uvidíte pestrobarevné louky, čerstvě zelenou trávu nebo rozkvetlé stromy, než při horské procházce? A nemusí jít o žádný náročný výstup na hřebeny vysokých hor. I nenáročná procházka v přírodě ve Vás jaro spolehlivě probudí. A možná dostanete chuť si i namalovat tuto krásnou scenérii pomocí diamantového malování.

clanek_002

Pták Kardinál na rozkvetlé větvi

Jaro je plné života. Stačí pár dní sluníčka a holé větve stromů, které v zimě odpočívaly, jsou obsypané květy. A jaro je také čas lásky a námluv. Není tedy neobvyklé spatřit třeba dva malé ptáčky při jejich svatebních tanečcích. Opojná vůně květů se mísí s podmanivými trylky ptáčků. Takovou krásnou scenérii stojí za to zachytit technikou diamantového malování.

clanek_003 

Heřmánek na louce

Květiny jsou prostě nádherné. A nemusí jít vždycky o vyšlechtěné odrůdy, které nás okouzlují exotickými vůněmi, pestrými barvami a neobvyklým tvary. I taková kytice polních květů umí nadchnout a potěšit. Vždyť i obyčejný heřmánek má své podmanivé kouzlo. Když na jaře rozkvete, hned je každý naměkko.

clanek_004 

Medvíďata v květinách

Na jaře je svět plný mláďat. To jsou všude králíčci, housata a kuřátka. Samozřejmě i štěňata a koťátka se pořád motají pod nohama. Nový život se zkrátka hlásí o slovo. Ale ne každé setkání s mládětem je bezpečné. Hrající si medvíďata jsou sice roztomilá, a jejich kousky nás mohou výborně pobavit, ale nemylme se – pořád jsou to divoké šelmy. Navíc je určitě odněkud hlídá medvědice. Ještě že existuje diamantové malování – to je naprosto bezpečný způsob, jak mít doma dva medvědy.

clanek_005 

Králík na růžovém pozadí

Jen málokterý tvor je tak těsně spjat s jarem jako právě králíček. Je to dokonce symbol Velikonoc, tohoto jarního svátku nového života. Velikonoční králík je ovšem pěkný filuta – s oblibou poschovává v předvečer Velikonoc po celém domě čokoládová vajíčka, a pak se baví tím, jak je děti hledají. Ale zábava se dá zažít i s obyčejným březnovým králíčkem. Výborný je na mazlení a hlazení, případně skvěle poslouží jako objekt pro diamantové malování.

 clanek_006

Jaro je tu – užívejte si ho

Nikdo by neměl jaro přejít bez povšimnutí. Po dlouhé zimě už toužebně čekáme na sluníčko, teplo, květiny a všude přítomnou lásku. Tomu nikdo neunikne. To se v nás pak probouzí básníci, pěvci či malíři.

A malovat může opravdu každý. Jestli si nejste jistí, jak by Vám to šlo s barvami, zkuste diamantové malování. Jde o jednoduchou výtvarnou techniku. Tvoříte vlastně takovou mozaiku z malých lesklých kamínků – diamantů.

A jak na to? Jednoduše! Jděte na náš e-shop, vyberte si z více než 5000 předloh tu svou, a pak se držte jednoduchého návodu – diamant po diamantu sázejte na předtištěné plátno se samolepicí vrstvou, až dokud nevznikne krásné blyštící se dílo – Váš vlastní obraz.

Proč nakupovat na diamantove-malovani.cz?

Proč byste měli objednat obrazy právě u nás? Jsme největší evropský výrobce diamantového malování. Kromě Česka vyvážíme i do dalších zemí EU, avšak každý zákazník je pro nás důležitý a všem se věnujeme se stejnou láskou a péčí. Protože malování baví i nás a chceme, abyste z něj měli stejné potěšení.

V našem e-shopu najdete přes 5000 motivů. Věříme, že se k nám po první zkušenosti rádi vrátíte, tak jako naprostá většina našich zákazníků. Malování diamanty je totiž zábavná a antistresová činnost, díky které si krásně oddychnete a zapomenete na starosti. Navíc je dost návykové!

Na to, že se k nám zákazníci vrací, jsme připravení. Připravili jsme pro Vás věrnostní klub. Zaregistrujte se a získáte nárok na parádní slevy. Jaké jsou?

  • Ihned po registraci sleva 2 %,
  • součet hodnot nákupů nad 4 000 Kč sleva 3 %,
  • součet hodnot nákupů nad 9 000 Kč sleva 4 %,
  • součet hodnot nákupů nad 14 000 Kč sleva 6 %.

Všechny Vaše nákupy se sčítají na zákaznickém účtu. A jakmile dosáhnete určité hranice, získáte doživotní slevu v procentech. Proto se vyplatí registrovat hned při prvním nákupu, ať Vám neuteče žádná příležitost, jak ušetřit na diamantove-malovani.cz.

Na každý nákup nad 990 Kč navíc nabízíme dopravu zdarma. Zkrátka vše, co pro malování potřebujete.

Máte dotazy? Napište nám!

Pokud byste se nás chtěli na cokoliv zeptat, rádi se Vám budeme věnovat. Naše telefonní číslo je 555 333 579. Jsme dostupní každý všední den od 8:00 do 16:00. Pokud se Vám tento čas nehodí, napište nám e-mail na info@diamantove-malovani.cz a my Vám odepíšeme, popř. zavoláme na uvedené číslo. 

Zároveň Vám doporučujeme k nahlédnutí sekci Poradna. Najdete tam spoustu návodů a rádců, kteří Vás provedou nákupem od začátku až do konce a poradí, jak si malování opravdu užít.