Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Venku mrzne až praští. Ideální čas na pořízení obrazů diamantového malování!

Letošní podzim se nesl ve znamení krásného počasí. O to těžší je si připustit, že se teplé a slunečné dny už nevrátí. Máme pro Vás ale dobrou zprávu! Víme, jak se během ošklivých zimních dnů zabavit a zapomenout na to, co se děje venku za okny. Pomůže Vám v tom diamantové malování.

clanek_001

Vhodné aktivity pro zimní měsíce

Zatímco jaro nebo léto otevírá dveře nekonečným možnostem, zima je na provozování nejrůznějších aktivit omezená. Tedy alespoň v tom ohledu, že je nemůžeme dělat venku. To se dá ale naopak vnímat jako výhoda. Tomu, čemu jste se nestihli věnovat přes léto, se totiž můžete věnovat během dlouhých zimních večerů.

Když je venku krásně, nechcete se doma příliš zdržovat a raději si užíváte slunečné dny plnými doušky. Mnoho zábavných koníčků ale patří převážně do interiéru. Proto je třeba se na zimu začít těšit a věnovat se všemu, na co nebyl během léta a podzimu dostatek času. Mezi zábavné aktivity, které dokáží oživit i ten nejpochmurnější den, patří:

Malování. Jednou z možností je začít s nějakým kreativním koníčkem. Díky němu v sobě proberete tvůrčího ducha a budete si moct svými díly vyzdobit interiér. Že Vám malování příliš nejde? Nevadí! Diamantové malování zvládnete snáze.

Diamantové malování. Diamantové malování nadchne všechny, kteří hledají smysluplnou kreativní aktivitu. Na rozdíl od klasického malování však potěší i ty, kteří nemají dostatek výtvarného talentu. Autorem dokonalých třpytivých uměleckých děl se totiž může stát skutečně kdokoliv. Stačí pouze lepit zářivé diamanty na zvolenou předlohu a okouzlující obraz je na světě.

Pletení. Zábavnou zimní aktivitou je také pletení. Kromě toho, že člověka dokáže zabavit na dlouhé hodiny, jeho výsledkem jsou také velmi praktické věci. A věřte, že šálu nebo svetr, který upletete, si budete užívat více než ty z obchodu.

Čtení knih. Nezáleží na tom, zda zvolíte tištěné nebo audioknihy. Není ani důležité, zda půjde o román nebo seberozvojové knihy. Základem je, že četba nabízí smysluplné trávení času, dokáže Vás přenést daleko pryč od chladných dnů a skvěle trénuje Váš mozek.

clanek_002

Sledování filmů a seriálů. Také máte někde v útrobách telefonu seznam filmů a seriálů, které musíte vidět? Zima je ideálním časem, kdy můžete pořádat dlouhé filmové maratony a bez výčitek jen ležet pod dekou.

Vaření. Pro někoho nepříjemná povinnost, pro druhého vášeň. Pokud se řadíte spíše do té druhé skupiny, pak jsou ledové a temné dny ideální pro vymýšlení nových receptů nebo uspořádání večeře pro přátele.

Cvičení. Pokud se po každých Vánocích a zimě bojíte stoupnout na váhu, pak to letos udělejte jinak. Nevyčítejte si mlsání a nicnedělání. Ale během druhé poloviny zimy začněte se cvičením a pohybem. Nevěřili byste, co vše zvládnete doma. Pokud tedy nechcete utrácet za fitko, je to naprosto v pořádku!

Upcyklace. Tomuto smysluplnému koníčku už propadl nejeden nadšenec. Základem je použít něco, co byste za normálních okolností vyhodili, a dát tomu novou podobu a funkci. Upcyklací zkrátka pasujete odpad do role nového produktu s novým účelem. Příkladem může být výroba svícnu ze staré skleněné lahve nebo látkových hraček ze starých ponožek.

clanek_003

Jaký motiv zvolit pro diamantové malování? Přece obrazy zimní krajiny!

Zatímco na mnohé aktivity z našeho seznamu potřebujete špetku talentu nebo speciální vybavení, v případě diamantového malování to budete mít daleko snadnější. Stačí totiž navštívit naše stránky, prohlédnout si naše diamantové obrazy, vybrat si jeden z motivů a zimní zábava může začít.

Domů Vám dorazí sada diamantového malování s barevnou předlohou, zářivými diamanty v několika barvách, praktickým lepicím perem a dalšími komponenty. Díky tomu si pak stačí pouze najít pohodlné místo s dostatkem světla a prostoru a rovnou se pustit do tvoření!

Diamantovým obrazům sluší mnoho motivů. Zimní obrazy jsou však opravdu okouzlující. Protože tak, jako se skutečný sníh na slunci třpytí, třpytí se i na našich zimních obrazech. A to je právě jeden z aspektů, který byste klasickými barvami nikdy nedokázali zachytit. Ale dost popisů. Pojďme se na ty nejkrásnější diamantové obrazy zimní krajiny rovnou podívat!

Zimní diamantové obrazy pro milovníky zvířat

Zima není spojená jen s Vánocemi a plápolajícím krbem. Zimní období se také pojí s mnohými zvířaty. Pokud máte sníh a zimu spojenou právě s nimi, máme pro Vás doporučení na dva krásné motivy.

Prvním z nich je Ušlechtilý jelen a laň v zasněženém lese. Svou kompozicí obraz působí, jako by jelena s laní skutečně právě někdo vyrušil uprostřed lesa. Jednoduchý motiv, ve kterém není příliš mnoho drobných detailů, se pro diamantový obraz skvěle hodí. Kontrast mezi zvířecím párem a šedivým pozadím vytvoří jedinečný efekt.

Pokud byste chtěli diamantový obraz po dokončení zavěsit do dětského pokoje, čeká tady na Vás druhý zvířecí motiv, tentokrát však o něco více snový. Obraz Lední medvěd rybaří v zimě je krásným zimním motivem, který prozáří nejeden dětský pokoj a bude rozvíjet dětskou fantazii.

clanek_004

Obrazy zimní krajiny pro fanoušky života v lesích

Taky máte někdy pocit, že nejkrásnější zima musí být někde uprostřed lesů v krbem vyhřátém srubu? Máte pravdu. Zima v takovém místě získá zcela nový rozměr. Pokud ale nejste šťastnými majiteli chaloupky někde uprostřed panenské přírody, jen těžko to teď změníte. Máme pro Vás ale dobrou zprávu. Celou atmosféru srubu uprostřed lesů Vám může domů přenést jeden z našich tří obrazů.

Prvním obrazem zachycujícím malebnou zimní krajinu je obraz Chata u můstku v zimě. Obraz zachycuje krásné panorama, které působí velmi uklidňujícím dojmem

Další z obrazů Srub v zimním lese a západ slunce opět přináší atmosféru klidu a míru. Díky jednoduchému motivu navíc vyniknou zářivé vlastnosti diamantů. Sníh a zapadající slunce jsou pro použití diamantů jako stvořené. Drobné lesklé kamínky zachytí všechny barvy a odlesky přírody, které by nám klasický obraz nepřinesl.

Srub v zasněženém lese Vás pohltí svou atmosférou a při každém pohledu na něj se přenesete do malebné zasněžené krajiny. Díky jinak jemným barvám na obraze vynikne západ slunce i rozsvícené okno v útulném srubu.

clanek_005

Diamantové obrazy hor

Že v zimě preferujete raději hory než hluboký les? Ani na Vás jsme v naší nabídce nezapomněli! Nadšenci do kopců a vysokých štítů hor u nás najdou hned několik motivů. Prvním z nich je obraz Hora Matterhorn a její odraz v jezeře. Tento diamantový obraz se snadno stane unikátním solitérem ve Vašem interiéru. Krása samotné hory a její odraz v jezeře vytváří krásný efekt. Pestré přírodní barvy navíc diamantovému obrazu skutečně sluší.

Obraz Nádrž Mooserboden v Kaprunu vsadil na ledovou horskou krásu. Na obraze najdete pouze vodu, hory a sníh. Motiv je proto vhodný pro všechny milovníky hor a ledového života v nich. Jednotlivé barevné tóny na sebe příjemně navazují a finální obraz bude skutečně dýchat atmosférou chladu a zasněžených vrcholů.

Máte rádi hory, ale uvítali byste abstraktnější obraz? Takovým je Muž na vrcholu hory. Obraz zachycuje pocity a sílu momentu, kdy člověk pokoří vytoužený vrchol. Kontrast barev a zářící hvězdy navíc na obraze krásně vyniknou.

clanek_006

Pokud Vás z naší nabídky zaujalo obrazů více, pak máme jednoduché řešení – objednejte si všechny a postupně si tak doma vytvořte malou uměleckou galerii. Navíc sami uvidíte, jak je lepení diamantů uvolňující a zábavné. Tento kreativní koníček si zkrátka zamilujete a budete se k němu chtít stále vracet.

Co Vám diamantové malování v zimním období přinese

Diamantové malování a jeho benefity nekončí u zářivého obrazu, který v místnosti na první pohled upoutá. Diamantové malování totiž působí blahodárně na lidské tělo i mysl. V zimních měsících oceníte především tyto benefity:

Učí koncentraci. Během krátkých zimních dnů je někdy těžké udržet pozornost. To ale může být při práci dost problematické. Diamantové malování však tuto dovednost trénuje a může nám skutečně pomoci v jejím prohloubení. Tato volnočasová aktivita má tak pozitivní dopad i na náš profesní život.

Redukuje stres. Stres je všudypřítomný po celý rok. Zatímco v létě si můžeme vyrazit na výlet, k vodě nebo zaběhat, v zimě jsme s našimi pocity často zavřeni doma. Jakmile stresu z čehokoliv příliš propadneme, jen těžko se hledá cesta zpět. Diamantové malování však dokáže celou situaci s přehledem zlepšit.

Snižuje napětí a úzkost. Krátké dny a minimální možnosti kreativního nebo aktivního vybití mohou mít za následek občasné úzkosti. I ty ale dokáže tento tvůrčí koníček snadno rozpustit a vrátit nám dobrou náladu.

Zlepšuje náladu. Tento bod přesně navazuje na ten předchozí. Diamantové malování opravdu dokáže zahnat stres, úzkosti a zlepšit náladu. To je dáno tím, že díky němu upíráme svou pozornost pryč od okolního světa a problémů v něm. Kromě toho se postupným pokrokem na plátně brzy dostaví i pocity štěstí a sebeuznání. A právě hormony štěstí pomáhají v boji s úzkostnými nebo stresovými stavy.

Podněcuje kreativitu. Nikdy jste se příliš nevěnovali tvoření nebo smysluplným koníčkům? Po prvním obraze se to možná změní a Vy začnete i s dalšími tvůrčími aktivitami. 

clanek_007

Pro koho je diamantové malování vhodné

Diamantové malování je vhodné pro nezkušené začátečníky i zapálené tvůrčí osobnosti. Ocení jej ženy, muži, šikovné děti i senioři. Sada diamantového malování tak není skvělá jen pro Vás, ale i pro Vaše blízké. Neváhejte, najděte ideální motiv a věnujte diamantové malování pod stromeček, k narozeninám nebo svátku