Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Obraz podle vlastní fotografie – 5 důvodů, proč jej darovat

Ruku na srdce. Vymyslet pro svou drahou polovičku ten nejlepší dárek k výročí, narozeninám nebo k Valentýnu rozhodně není snadný úkol. Naštěstí existuje univerzální řešení v podobě originálního dárku, jakým je sada diamantového malování s motivem podle vlastní fotografie. Známe hned 5 důvodů, proč je to clanek_001

5 Důvodů pro diamantové malování jako dárek

DŮVOD Č. 1: JE TO PERFEKTNÍ DÁREK!

Když se blíží Valentýn, nějaké výročí, narozeniny, nebo prostě jiná příležitost k dárku, neexistuje lepší způsob, jak vyjádřit svou lásku než ručně vyrobené umělecké dílo. Dávání dárků je vždy komplikovaný proces, ale s dárkem, který vyžaduje úsilí a lásku, nikdy neuděláte chybu. Sada pro diamantové malování je dodávána se vším potřebným pro vytvoření krásného obrazu, kterým si společně připomenete nějaký významný okamžik.

DŮVOD Č. 2: KLÍČ K RELAXACI

Další důvod, proč byste si měli vytvořit svůj vlastní obraz technikou diamantového malování, je ten, že je to velmi terapeutický proces. Určitě jím potěšíte i svou drahou polovičku. Studie prokázaly, že kreativní činnosti, jako je kreslení, malování atd., mohou účinně snížit stres. Akt vytvoření něčeho krásného provází relaxace a uvolnění všem, kteří vytvářejí umělecké dílo. Konečný výsledek je úžasný, ale tvůrčí proces není jen „práce“, uvolňuje Vaše napětí a bojuje proti stresu.

DŮVOD Č. 3: SPOLEČNÉ CHVÍLE

Chtěli byste někdy trávit čas se svou drahou polovičkou, ale nevíte o žádných aktivitách, které byste mohli dělat společně? Vytváření uměleckých děl je účinným způsobem vzájemného poznávání a sdílení radosti z dosažení konečného cíle. Proč na to být sám, když svůj čas můžete trávit se svou pravou láskou!

DŮVOD Č. 4: KRÁSNÁ DEKORACE

Obraz vytvořený diamantovým malováním je nádherné mistrovské dílo, které – jakmile je dokončeno – lze zavěsit na zeď v jakékoli místnosti. Toto umělecké dílo nejen krásně podtrhne atmosféru domova, ale zaručeně bude všem zřejmé, že jde o opravdový originál. Proč nepořídit své drahé polovičce upomínkový předmět, který by si mohla ponechat navždy!

DŮVOD Č. 5: VŠE JE PŘIPRAVENO

Sada pro diamantové malování je dodávána se vším, co budete potřebovat k dokončení Vašeho malířského díla od začátku do konce. Jakmile si jej zakoupíte, není potřeba žádné nákupy dalších materiálů k dokončení! Celý obraz můžete buď vyrobit a darovat jej už hotový, ale doporučujeme spíš společné chvíle nad diamantovým malováním.

Jak na to krok za krokem

Objednávka obrazu s motivem podle vlastní fotografie se příliš neliší od běžné předlohy diamantového malování. Je důležité je vybrat a odeslat vhodnou fotografii.

  • Najděte si svou fotografii, kterou byste chtěli mít jako obraz.
  • Vyberte si požadovanou velikost obrázku. 
  • Rozhodněte se, zda chcete plátno napnout do rámu.
  • Nahrajte svou fotografii. Měla by být co nejkvalitnější, s dostatečně velkými rozměry. Z nekvalitní fotografie nelze vyrobit kvalitní předlohu.
  • Odešlete objednávku.

clanek_002

Jakou vybrat správnou fotografii?

Námět fotografie může být libovolný – portrét, celá postava, více lidí ve skupině, budova, zvíře, krajina, zátiší… Důležité je dodržet několik pravidel:

  • Fotografie by měla být dobře zaostřena, aby byly rozeznatelné detaily.
  • Důležité je dostatečně velké rozlišení, aby po zvětšení na plátno nebyly detaily moc zubaté. Minimální velikost je 1 MB, což většina foťáků i na mobilu hravě zvládne.
  • Fotografie musí mít dostatečnou velikost, zvláště pokud plánujete malovat obraz větších rozměrů, aby i po nutném zvětšení fotografie stále byly patrné jemné detaily.
  • Pokud jde o portrét, měl by vyplňovat významnou část fotografie. Čím více místa obličej zabírá, tím více pak vyniknou detaily a jemné stínování.
  • Pozor na stíny a světla. Pokud budou detaily ve stínu, splynou s okolím a nepůjdou dobře ani převést, ani namalovat. To se týká zejména obličejů.

Ve světě okolo sebe vidíme doslova miliony barev a odstínů. Není samozřejmě možné vystihnout pomocí diamantů, kterými budete obraz tvořit, celou tuto paletu. Nutně musíme snížit počet barev na několik desítek.

Pro Vaši jistotu nejprve náš grafik připraví návrh, který Vám pošle ke schválení. Pokud s ním nebudete spokojeni, můžete grafikovi napsat a on zdarma připraví ještě max. 1 návrh. Pokud Vás ani pak neuspokojí, můžete se rozhodnout poslat jinou fotografii. Za její zpracování pak ale účtujeme 150 Kč.

Pokud se Vám fotografii nepodaří nahrát spolu s objednávkou, zašlete nám ji na náš e-mail info@diamantove-malovani.cz jako přílohu spolu s číslem objednávky.