Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Něžní andělé Lenky Němečkové

Říká se, že každý má svého strážného anděla, který nad ním bdí dnem i nocí. Možné je, že nemusí být jen jeden, ale klidně celá skupina. Navigují nás v naší životní cestě, chrání nás a posílají nám znamení, která nám mají napovědět, co nás čeká, nebo jak se v konkrétní situaci rozhodnout. Ať už na anděly věříte nebo ne, jistě se můžeme shodnout, že jsou to skutečně pozoruhodná a magická stvoření. 

Andělé reprezentují čistotu, víru, sílu a nevinnost a lidé se k nim modlili už od pradávna. V historii byli vyobrazeni jako ochránci či poslové a mají představovat snadnější komunikaci mezi nebem a zemí. Jistě jste už alespoň jednou slyšeli o někom říkat, že je to doslova anděl. V tomto případě nejde o to, že by byl někdo natolik mocný, aby dokázal komunikovat s nebem, ale spíše se odkazuje na laskavost, vřelost a dobrosrdečnost dané osoby, která je s anděly spojována.

clanek_001

Andělská čísla

Už jste někdy slyšeli o andělských číslech? Jsou to číselné sekvence, většinou po třech či čtyřech, které obsahují opakování nebo vzory (např. 222, 555, 1515, 8787). Jistě jste si už někdy řekli, nebo slyšeli někoho říct při pohledu na hodiny, které ukazovaly 11:11, aby si dotyčná osoba něco přála. Jednoduše řečeno, tato čísla vyvolávají pocit úžasu! 

Věří se, že jsou poselstvím, které nabízí vhled, moudrost a směřování. Ať je tedy přisuzujete andělům či jiné vyšší existenci, tato čísla Vám mohou potvrdit, že jste na správné cestě, nebo Vám osvětlit význam opakujících se témat ve Vašem životě.

Věřte tomu nebo ne, ale síla a význam opakování celých čísel má kořeny už v dávné historii. Starověký řecký filozof a geniální matematik Pythagoras věřil, že naše realita je fyzickým projevem energetických vibrací čísel. Pokud se tedy rozhodnete věřit, že Vám andělé posílají zprávy nebo Vaše podvědomí potvrzuje Vaše vědomí, je jisté, že andělská čísla na naši psychiku zapůsobila trvale.

Andělská čísla Vás mohou provázet celá léta, nebo můžete andělské číslo vidět jako jednorázovou záležitost. Ve způsobu, s jakým se s touto záležitostí setkáváme, neexistuje žádná hierarchie, tedy že na důležitosti nehraje roli dlouhodobější či jednorázové spojení. Důležité je, že mu věnujete pozornost. A jak spolu vlastně souvisí Lenka Němečková, Diamondi a andělé? Vezměme to popořádku.

Lenka Němečková

Tato mladá nadaná fotografka a umělkyně z Loun nejen, že zachycuje krásná díla přes objektiv, ale také tvoří na plátno. A jak sama říká, tak u obrazů a umění hledá hlavně duši, emoce a sílu.

Vystudovala Západočeskou univerzitu v Plzni, obor Výtvarná kultura. Kromě umělkyně a fotografky je také učitelkou na zZákladní umělecké škole, kde vyučuje obor Fotografie a Design. Svou kreativitou opravdu nešetří a nabízí focení v prostorném ateliéru v Lounech či nejrůznějších kouzelných prostorech v Praze. 

Andělé

Jak již bylo výše zmíněno, Lenka Němečková se kromě práce učitelky a fotografky věnuje také umění. Maluje anděly, kteří září čistou energií proudící z obrazu. Dle jejích slov je ideální si vybírat podle pocitu, který z něj máme. Jednoduše řečeno, pokud Vás to k některému z obrazů táhne více než k jinému, je jasné, že právě tento obraz je pro Vás.

Práce Lenky je plná nápadů a andělé jsou stvořeni s velkou láskou a precizností. Pro Diamondi vytvořila několik unikátních motivů, které vyniknou v každé místnosti.

Jedním z dechberoucích uměleckých děl je například Love Angel. Anděl znázorňující klid a nekonečno. Má harmonizující a uklidňující účinky a zvládne utišit všechny zmatené myšlenky. Nabádá k tomu, abychom věřili v pozitivní závěry a neočekávali nic jiného. Na motivu dominuje modrá barva, která přináší klid, posiluje životní sílu a tiší stavy strachu.

clanek_002

Pokud jste milovníci růžové, která převládá na obrazu s názvem Confidence Angel, zaručeně pro Vás bude tím pravým ořechovým. Růžová symbolizuje lásku, náklonnost a je barvou něhy a jemnosti. Pokud ve Vás tedy motiv vyvolává důvěru plnou něhy, našli jste si svého anděla.

clanek_003

Hledáte-li smíření, mohl by se Vám zamlouvat motiv s názvem Hope Angel. Symbolizuje smíření se s tím, že jednou musí vše odejít a pomáhá přijímat koloběh života. Ukazuje nám, že bychom měli s láskou přijímat vše, co nám život nabízí.

clanek_004

A jestli Vás téma andělů natolik pohltilo nebo se mu už věnujete delší dobu, můžete se směle pustit do tvoření diamantového malování. Sada Diamondi obsahuje vše, co potřebujete pro vytvoření svého malého uměleckého díla, včetně přesně vybroušených diamantů, samolepícího plátna s předtištěným motivem, pera se dvěma násadami, voskové hmoty, pinzety, barevné předlohy i misky na nabírání diamantů. Všechny tyto prvky spolu umožňují vytvoření dokonalého obrazu, který zaujme hned na první pohled.

Nevýhodou mnoha sad pro diamantové malování je, že kameny jsou nepravidelného tvaru a nevypadají přirozeně. Nic takového se však s Diamondi nestane. Kameny jsou přesně vybroušené a jejich velikost odpovídá vzoru, což umožňuje vytvořit realistický a přesný obraz.

Diamantové malování je perfektní způsob, jak si odpočinout a zároveň vytvořit něco jedinečného. Především jde o to najít si chvíli pro sebe a pustit se do kreativní činnosti, která Vám přinese potěšení. Ať už při tom budete mít pocit, že na Vás dohlíží Váš anděl strážný nebo náhle na hodinách uvidíte jedno z andělských čísel, důležitý je dobrý pocit. Sada od Diamondi Vám umožní získat skvělé zážitky při tvorbě umění a přinést do Vašeho domova jedinečný kus, který ihned upoutá pozornost. Takže až budete mít své dílo hotové, může posloužit jako skvělá dekorace. A třeba právě tímto způsobem si můžete každý den připomínat, že tam s Vámi Váš anděl strážný stále je a dohlíží na Vás.