Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Motivy Howarda Robinsona nově na Diamondi!

Milujete zvířata bez ohledu na jejich druh, huňatost či ojedinělost? Pak se můžete směle pustit do tvorby diamantového malování s těmito motivy, které Vám přinesou jen samou radost. Od těch cizokrajných až po ta, které dobře znáte a možná některé z nich máte doma. Diamondi nabízí širokou škálu roztomilých čumáčků, oušek i zobáčků. To vše z dílny anglického umělce Howarda Robinsona.

clanek_001

Kdo je Howard Robinson?

Rodák ze severní Anglie Howard Robinson se věnuje tvorbě zvířecích motivů ze všech koutů světa. Jeho ilustrace oplývají veselou atmosférou a vyobrazením fauny z Evropy, Afriky, Asie i Austrálie. 

Většinu svého života prožil na venkově a svou lásku ke zvířatům tak promítá i do svých uměleckých děl. Nejvíce si však zamiloval ptáky a sám jich doma několik chová. Ve svém oboru je považován za odborníka, kterého zvou na přednášky po celém světě.

Robinson pracuje ve svém oboru více než 37 let a jeho díla si objednávají hlavně zoologické zahrady a akvária. Na cestách sbírá inspiraci, kterou následně doma přemění v nádherné obrazy?

Tvorba Howarda Robinsona na Diamondi

Na našem e-shopu najdete spoustu rozmanitých motivů, které potěší každého milovníka zvířecí říše. Můžete tak někomu věnovat skvělý dárek k narozeninám, výročí nebo jen tak pro radost a užívat si rozzářené oči a úsměv na tváři obdarovaného.

A jaké zajímavé kousky můžete někomu věnovat nebo si je sami vydiamantovat a dopřát si tak chvíli klidu a odpočinku?

Všechny nadšence exotické zvěře z teplých krajin jistě potěší motiv Žirafa a sloník. Roztomilým výrazům těchto velmi odlišných zvířátek zkrátka nejde odolat.

clanek_002

Kočičí nadšenci si přijdou na své s motivem Kočky v květinách a motýlci. Hravé povahy a rozmanité kožíšky v kombinaci s barevnými motýly jistě potěší každou duši oddanou těmto tvorům.

clanek_003

Jste spíše pejskaři? Nebo máte někoho ve svém okolí, kdo by pro svého čtyřnohého miláčka doslova dýchal? V tom případě je pro Vás obraz Psi u stromu na louce to pravé ořechové, nebo spíš psové?

clanek_004

Pokud jste našli zálibu ve farmářských zvířatech a rozplýváte se nad malými selátky i kuřátky, Zvířata na farmě Vám zaručeně udělají radost.

clanek_005

Jestli jste se dostali do fáze, kdy si zkrátka nedokážete vybrat a líbí se Vám od každého soudku něco, nemusíte dělat žádné kompromisy. Motiv Veselá zvířata Vás nejen rozesměje, ale nabídne širokou škálu nejrůznějších druhů zvířat, které si můžete vydiamantovat.  

clanek_006

Vybírat je opravdu z čeho a obrazy tohoto anglického umělce jistě splní Vaše požadavky, co se zvířecích motivů týče. Skvělé na tom je, že si vyberete oblíbený motiv, který podpoří Vaši kreativitu i jemnou motoriku.