Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Motivy Haley Bush na Diamondi

Diamondi Vám nabízí motivy slavných umělců, jejichž obrazy si můžete vytvořit. Zakoupením těchto licencovaných obrazů podporujete tvůrce v jejich umělecké práci a jejich životním poslání tvořit pro lidi.

clanek_001

Nově můžete vybírat z širokého množství obrazů americké umělkyně Haley Bush, kterou inspiruje její víra v Boha i touha pomáhat lidem. Pokud tedy hledáte chvilku klidu a relaxace, diamantové malování je přesně pro Vás. Dopřát si dávku odpočinku při tvořivé činnosti s motivem, který sálá pohodou a veselými barvami, je zkrátka k nezaplacení.

clanek_002

Umělkyně, která vyslyšela vůli Pána

Haley Bush je umělkyně a samouk, která se narodila na jihu USA, ve státě Mississippi. Malbě se věnuje již od dětství, avšak zpočátku se jednalo pouze o koníček. Vystudovala Univerzitu Jižní Mississippi a pracovala jako zdravotní sestra na porodním oddělení.

Manželka a matka tří dětí přistupuje k umění jako k daru od Boha. Poté, co adoptovala svého prostředního syna, vytvořila designérskou značku Haley B Designs, aby pomohla ostatním v procesu adopce. Svými uměleckými díly se snaží vnést radost do srdcí všech matek i otců. Ze svého výdělku se navíc rozhodla vždy část věnovat na dobročinné účely, kterými jsou pomoc sirotkům a adoptivním rodinám.

Když zrovna nemaluje nebo neučí své děti doma, můžete ji najít při práci na malé rodinné usedlosti, kde se věnuje zahradničení i péči o slepice. Uměleckou inspiraci čerpá ze svého každodenního života na venkově, víry v Ježíše a mississippských kořenů. 

Na Diamondi můžete najít náboženské motivy, zátiší a také květiny. Milovníci symbolu srdce si rovněž přijdou na své. Z motivů vyzařuje klid, víra a nekonečná láska.

Nápadité motivy Haley Bush

Pro pocit hřejivé lásky, které motivy Haley Bush vyzařují, si jistě zamilujete Barevné srdce na zeleném pozadí II. V nabídce je spoustu barevných kombinací krásného srdce, které Vám pomůže se příjemně uvolnit a při tvoření nechat všechny starosti pomalu odplout.

clanek_003

Lama s květinou nejen upoutá pozornost svými barvami a roztomilostí, ale rovněž poslouží jako skvělá dekorace do Vaší domácnosti. Tvoření si jistě užijí všichni nadšenci tohoto zvířete i rozmanitých květin. Zajímavostí je, že lamy byly domestikovány už před více než 4000 lety a říká se jim velbloudi Nového světa.

clanek_004

Mezi motivy umělkyně Haley Bush lze najít spoustu sezónních obrazů. Oranžová dýně a slunečnice gingham se stanou skvělou dekorací během podzimu nebo na Halloween. Během vánočních svátků výborně poslouží obraz Santa a na Velikonoce pro změnu Velikonoční králík. Haley Bush má zkrátka obraz pro každou příležitost, takže můžete chytře propojit příjemné s užitečným.

clanek_005

Skvělé je, že lze vybírat ze spousty motivů, které poslouží i celý rok. Pokud Vás fascinují andělé a vše kolem nich, můžete si vydiamantovat obraz Blonďatý anděl. Už jen jeho tvoření Vám přinese klid, který bude jako pohlazení na duši od nebeské bytosti. Zároveň si můžete představovat, že tak bude chránit nejen Váš domov, ale i Vás, ať už se vydáte kamkoliv.

clanek_006

Tvorba diamantového malování Vám přinese spoustu radosti. Už jen samotný proces přináší uvolňující účinky, které pocítíte například po náročném dni. Je potřeba se o sebe starat, a pokud Vás nebaví si pouze lehnout, ale chcete také rozvíjet svou kreativitu, diamantové malování je pro Vás výborné řešení.