Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Cestujte s Richardem Macneilem a Diamondi

Baví Vás cestování na známá místa? Londýn, Paříž nebo třeba New York? Pokud jste navštívili pouze některá nebo žádná z těchto světových metropolí, nemusíte zoufat. Rozhodně není všem dnům konec, a navíc si můžete čekání zkrátit krásnými motivy britského umělce Richarda Macneila.

clanek_001

Kdo je Richard Macneil?

Richard Macneil se narodil v roce 1958 ve Worcesteru, svůj profesní život začal ve Worcester Royal Porcelain. I přesto, že je samouk, tak vždycky pracoval v oblasti sochařství, keramiky a grafiky ve Velké Británii i na mezinárodní úrovni.

Mnoho let strávil v USA, kde jeho společnost Bronn vyráběla velké exkluzivní sochy amerického westernového umění. Jedním z jeho největších úspěchů bylo vystavení jeho uměleckých děl v Oválné pracovně Bílého domu.

Po návratu do Worcestershiru ve Velké Británii působil mnoho let jako umělec na volné noze a designér pohlednic. Jeho díla můžeme vidět na mnoha dárkových, domácích a papírových výrobcích po celém světě.

Letem světem s Macneilem

Romantická procházka u Tower Bridge, krásné výhledy na Big Ben a budovu parlamentu. Ikonické telefonní budky, červené autobusy a aristokratická atmosféra. To vše Vám nabídne Londýn. Malou ochutnávku si můžete dopřát motivem Lidé u Tower Bridge.

clanek_002

Eiffelova věž je neodmyslitelnou dominantou Paříže, která je lákadlem pro mnoho turistů. Věděli jste, že Eiffelovka byla v době svého vzniku velmi neoblíbenou a mnoho z obyvatel města ji označovalo za ohyzdnou? Dnes si bez ní Paříž nedokážeme představit. Vy si ji můžete vydiamantovat na motivu Milenci v parku z Eiffelovy věže.

clanek_003

Rušné ulice, neonové nápisy. O New Yorku se říká, že je to město, které nikdy nespí. Neodmyslitelně k němu patří žluté taxi nebo třeba Central Park. Pokud Vás toto jedinečné město fascinuje, můžete se pustit do tvorby obrazu Rušná ulice v New Yorku.

clanek_004

Praha je zaručeně jedno z nejkrásnějších měst, které stojí za návštěvu. Procházet se malebnými uličkami, po Karlově mostě a kolem Vltavy je jako být v pohádce. Skvělou a romantickou atmosféru Vám doma naladí obraz Sakury v Praze.

clanek_005

Dopřejte si pro sebe chvíli odpočinku a relaxace s diamantovým malováním. V sadě naleznete vše, co pro tvorbu obrazu budete potřebovat. Stačí si tedy vybrat motiv, který je Vašemu srdci nejblíže, a pustit se do kreativního tvoření. Můžete si tak dopřát uvolnění od stresu po náročném dni a procvičit jemnou motoriku.

Výsledkem bude krásný obraz, který poslouží jako nápaditá dekorace do Vašeho interiéru a vy se tak můžete kochat Vaším osobním výtvorem.