Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Benefity diamantového malování

Podzim je tu a s ním i dlouhé podzimní večery, které doslova vybízí ke kreativní činnosti. Jestliže tedy i Vy hledáte nový způsob relaxace a kreativního vyžití v jednom, máme pro Vás skvělý tip. Jedná se o diamantové malování (neboli diamond painting). Tedy o kreativní koníček a nový trend v kreativním trávení volného času. Dejte diamantovému malování šanci i Vy a uvidíte, že si ho zamilujete.

Klasické malování podle čísel nejspíš všichni velmi dobře známe. Pokud Vás ovšem obyčejné nanášení barev na plátno zcela neuspokojuje, ale rádi skládáte puzzle, právě diamanty pro Vás budou těmi pravými

clanek_001

Diamantové malování: Co to je? 

Co to tedy to diamantové malování přesně je? Jde o vytváření obrazů pomocí diamantů, jež vypadají jako malé kamínky lepící se na plátno. Postupně tedy lepíte jednotlivé diamanty na plátno, a vytváříte tak originální umělecké dílo. Diamantové malování je navíc velmi jednoduché a zvládne ho skutečně každý. Jakmile obraz dokončíte, můžete si ho pověsit doma či v kanceláři, kde může představovat krásnou interiérovou dekoraci. Zároveň můžete diamantové malování věnovat někomu dalšímu, o kom víte, že se v něm kreativní duše skutečně nezapře. 

clanek_002

Jak diamantové malování funguje?

Jak námi nabízené diamantové malování Diamondi funguje? Je to velmi jednoduché, neboť od nás dostanete sadu, která obsahuje vše, co budete potřebovat. Následně si připravíte samolepící plátno s předtištěným motivem, na které budete dané diamanty lepit. Dále si připravíte přiložené pero, misku na nabírání diamantů, voskovou hmotu pro snadné uchopení diamantů a sáčky s diamanty. 

Každý sáček má svůj unikátní symbol, který se shoduje se symboly na plátně. Vyberte si tak na plátně symbol, kterým chcete začít, a vezměte si sáček s odpovídajícím symbolem. Vybrané diamanty vysypte ze sáčku do misky na diamanty. Vezměte speciální pero, naberte jím malé množství voskové hmoty a poté naberte perem diamant. Umístěte diamant pomocí pera na odpovídající symbol na plátně a celý postup opakujte, dokud nebudete mít na plátně umístěny všechny diamanty pro všechny symboly. 

clanek_003

Hlavní benefity diamantového malování Diamondi

Diamantové malování v sobě ukrývá hned několik zásadních benefitů:

 

 

 

Pozitivní vliv na lidskou mysl

Diamantové malování má úžasné dopady na lidskou psychiku. Mezi hlavní výhody patří zejména to, že pomáhá zmírnit stres, uvolňuje mysl, pomáhá relaxovat, zlepšuje koordinaci ruky a oka, zlepšuje koncentraci, přináší radost a podporuje kreativitu.

Zábava pro celou rodinu

Diamantové malování je vhodné pro všechny, kteří si chtějí odpočinout po náročném dni v práci nebo škole, uniknout od každodenní rutiny či se dokonce zbavit stresu a relaxovat. Na našem e-shopu navíc nabízíme prémiové sady diamantového malování pro dospělé i děti, takže si na své přijde skutečně celá rodina. Jde o kreativní zábavu vhodnou pro malé i velké malíře. Naše obrazy mohou vytvářet začátečníci i pokročilí. Jestliže své rodině diamantové malování pořídíte, máte navíc jistotu, že se svými blízkými strávíte krásný čas plný zábavy a neotřelých zážitků

Originální dárek

Diamond painting rovněž představuje skvělý dárek pro jakoukoliv příležitost – narozeniny, Vánoce, výročí nebo svatba. Máte-li i Vy ve svém okolí někoho, kdo má rád kreativní oddechové aktivity, již si nemusíte lámat hlavu, jakým dárkem ho příště obdarovat. 

clanek_004

Krásná homemade dekorace

Na našem e-shopu nabízíme více než 2800 motivů z různých kategorií, jako jsou například zvířata, květiny, krajina, příroda, zátiší, místa, stavby, lidé, osobnosti, dětské motivy a další. Každý měsíc pak celou nabídku motivů rozšiřujeme o stovky dalších obrazů. Mimo jiné spolupracujeme s profesionálními umělci a nabízíme oficiální licencované motivy. Zakoupením diamantového malování Diamondi tak máte jistotu, že si k sobě domů pořizujete originální interiérovou dekoraci s přidanou hodnotou vlastní tvorby

Obraz podle vlastní fotografie

Lze si pomocí diamantového malování vytvořit obraz z vlastní fotografie? U nás rozhodně ano. Při objednávce obrazu jednoduše nahrajte svou fotografii a my ji převedeme do obrazu diamantového malování. Náš tým grafiků Vaši fotografii následně pečlivě upraví, abyste měli jistotu, že Váš obraz bude maximálně dokonalý. Můžete nahrát své rodinné fotografie, fotky dětí, domácích mazlíčků nebo fotku své oblíbené dovolenkové destinace.

clanek_005

Proč je Diamondi jedničkou na trhu?

V čem tkví jedinečnost diamantového malování Diamondi?

 

  • nabízíme prémiové sady, které obsahují vše, co potřebujete k vytváření obrazů
  • kvalitní předtištěné plátno, které se nemačká, je součástí balení
  • perfektně zpracované diamanty, které se jednoduše lepí
  • přehledně připravené návody
  • klademe důraz na detail
  • nabízíme nejvyšší kvalitu za nejlepší cenu

 

 

A pokud budete potřebovat s čímkoliv poradit, obraťte se na nás. Naši proškolení specialisté jsou připraveni zodpovědět jakýkoliv dotaz a ochotně Vám se vším poradí. Můžete nám zavolat (+420 555 333 426) nebo poslat e-mail (info@diamantove-malovani.cz). Můžete se také podívat na naši stránku Často kladené otázky, kde jsme pro Vás sepsali nejčastější dotazy našich zákazníků.