Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Nejlepší dárek pro děti – diamantové malování

Hledáte originální dárek pro děti, který by je nejen bavil, ale zároveň by také rozvíjej jejich dovednost, motoriku a stal se pro ně jedinečnou vzpomínkou? Vsaďte na diamantové malování pro děti, které se v poslední době stalo velmi oblíbené a populární. O co přesně se jedná a proč je pro děti tolik přínosné? 

clanek_001

Diamantové malování: Kreativní koníček pro všechny

Diamantové malování představuje originální kreativní koníček, jenž umožní každému stát se téměř profesionálním umělcem. Jedná se o vytváření obrazů pomocí takzvaných diamantů vypadající jako malé kamínky, které se lepí na samolepící plátno. Postupným lepením jednotlivých diamantů na plátno pak vzniká jedinečné umělecké dílo, jenž si můžete pověsit v jakékoliv místnosti u Vás doma, kde se z něj stane krásná dekorace

clanek_002

Jak to funguje?

Diamond painting je opravdu snadné a zvládne ho skutečně každý. Domů Vám přijde sada, která obsahuje vše, co budete během vytváření potřebovat. Nejprve si připravte samolepící plátno s předtištěným Vámi vybraným motivem, na které budete dané diamanty lepit. Dále si připravte pero, misku na nabírání diamantů, voskovou hmotu pro snadné uchopení diamantů a jednotlivé sáčky s diamanty. Každý sáček má unikátní symbol, který se shoduje se symbolem na plátně. Vyberte si na plátně jeden symbol a tím začněte. Diamanty ze sáčku se stejným symbolem vysypte do přiložené misky na diamanty. Vezměte pero, naberte pomocí něj malé množství voskové hmoty a následně naberte diamant. Umístěte ho pomocí pera na odpovídající symbol na plátně. Tento postup opakujte tak dlouho, dokud nebudete mít na plátně umístěny všechny diamanty pro všechny symboly.

Pro koho je diamantové malování vhodné?

Je vhodné pro každého, kdo si chce užít trochu zábavy, vyzkoušet něco nového a utéct od všedních starostí. Jde o kreativní činnost, jež je vhodná pro malé i velké malíře. Začátečníky i pokročilé. Naše obrazy mohou vytvářet skutečně úplně všichni, a především pak také děti. 

clanek_003

Diamantové malování pro děti

Diamantové malování pro děti je kouzelná kreativní technika s krásným výsledkem, která jistě bude bavit všechny ratolesti. Diamantové malování navíc nejen, že zabaví děti na nejedno odpoledne a umožní jim samo si vytvořit okouzlující obraz, který bude chloubou jejich dětského pokojíčku, ale zároveň jim také pomáhá v jeho rozvoji. Právě diamantové malování totiž představuje skvělý způsob, jak mohou děti trénovat jemnou motoriku, soustředěnost a práci s malými předměty. Zároveň také uvidí, jak pod jeho rukama vzniká krásné umělecké dílo, které vytvořilo svojí zručností a pílí. Jestliže tedy i Vy sháníte originální dárky pro kluky i holky, diamantové malování je jistě bude bavit.

clanek_004

Hlavní benefity diamantového malování pro děti

Diamond painting pro děti má nespočet výhod. Mezi ty hlavní patří:

  • jedná se o skvělý dárek pro všechny malé i velké holky a kluky
  • dovolí dítěti stát se na chvíli skutečným umělcem
  • pomůžeme mu rozvíjet jeho kreativitu
  • zlepšuje koordinaci ruky a oka
  • bude ho skutečně bavit
  • zajistí mu zábavu na řadu hodin
  • pomáhá zdokonalit jeho jemnou motoriku
  • přináší radost
  • zlepšuje koncentraci a preciznost
  • dítě si může vybírat z řady originálních a zábavných motivů
  • dítě dokáže vytvořit obraz zcela samo
  • výsledek poslouží v dětském pokojíčku jako skvělá interiérová dekorace

 

 

Speciální dětské motivy 

Výhodou Diamantového malování Diamondi je, že ve své skutečně široké nabídce motivů nezapomněl ani na naše nejmenší. Diamondi Vám proto nabízí krásné obrázky pro děti, ze kterých si zaručeně vyberou i ti nejnáročnější. Má Vaše dítko rádo zvířátka, princezny, auta, jednorožce, dinosaury, přírodu, Malého prince, Minecraft nebo například Malou mořskou vílu? V naší bohaté škále dětských obrázků opravdu naleznete všechny motivy a designy, které Vás jen napadnou. Stačí si pouze vybrat ten, který se bude Vašemu dítěti líbit nejvíc. 

Dětské obrázky podle vlastní fotky

Kromě obrázků zvířátek pro děti nebo dětských obrázků s motivy princezen si navíc můžete nechat udělat diamantovou malbu ze své oblíbené fotografie. Právě děti by pak mohlo samotné tvoření bavit ještě o něco víc, pokud by si mohly vytvořit obraz z vlastní fotografie či fotografie celé rodiny nebo svého oblíbeného domácího mazlíčka. Nechat si vyrobit diamantové malování z vlastní fotky přitom není nic složitého. Při objednání jednoduše nahrajte Vámi vybranou fotografii a my ji pro Vás převedeme do diamantového malování. 

Jak by měla vybraná fotografie vypadat?

  • pro co nejlepší výsledky vždy použijte co největší fotografii
  • fotografie by měla být dobře zaostřena a měly by být rozpoznatelné detaily
  • fotografie by měla mít dostatečnou velikost (to je důležité především u větších rozměrů obrazů)
  • fotografie by měla mít dostatečně velké rozlišení (minimální velikost je 1 MB)
  • u portrétů by měl být obličej dostatečně velký, aby dobře vynikly všechny detaily a jemné stínování
  • pozor na všemožné stíny a světla (pokud budou detaily ve stínu, splynou s okolím a nepůjdou dobře převést do diamantového malování) 

clanek_005

Diamond painting: Skvělý dárek a dekorace v jednom

Dětské diamantové malování představuje skvělý dárek pro všechny děti, které rádi něco vytvářejí a nebojí se zkoušet nové věci. Které rádi malují či skládají puzzle, neboť právě tyto činnosti v sobě diamantové malování kloubí. Pokud tedy i Vy hledáte vhodný dětský dárek k narozeninám, Vánocům, svátku nebo za vysvědčení, diamond painting jistě stojí za vyzkoušení. Rovnou navíc můžete pořídit hned několik obrazů najednou, a vytvořit si tak doma kreativní odpoledne pro celou rodinu

Zároveň se také jedná o skvělou bytovou dekoraci, která interiéru dodá nový šmrnc. Obzvláště v dětském pokoji bude takový obraz vypadat originálně a nevšedně. Hledáte-li tedy nějaký dětský obrázek do dětského pokoje, vsaďte na diamantové malování a nechte své dítě, ať si dekoraci samo vyrobí. Ne nadarmo se říká, že ručně vyrobené věci bývají ty nejkrásnější. 

Obraťte se na nás

Nevíte si během výběru či objednávky s něčím rady nebo potřebujete poradit? Nebojte se na nás kdykoliv obrátit, jsme tu pro Vás. Můžete nám zavolat nebo poslat e-mail. Naše telefonní číslo je +420 555 333 426 a e-mailová adresa je info@diamantove-malovani.cz. Ať už máte jakoukoliv prosbu, společně vše jistě vyřešíme.